MARJANOVIĆI TUŽE RADU IZ BEČA: Nek dokaže da smo je zvali na seks utroje!
Foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović

Porodica ubijene pevačice prijavila gastarbajterku

MARJANOVIĆI TUŽE RADU IZ BEČA: Nek dokaže da smo je zvali na seks utroje!

Crna Hronika -

Rada Matić (35) tvrdi da ju je Vladimir Marjanović pozvao na orgije

BEOGRAD - Vladimir Marjanović, svekar zverski ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, podneo je krivičnu prijavu protiv medicinske sestre iz Beča Rade Matić (35) jer je u svojim izjavama navela da joj je nudio novac i pozivao na orgije, saznaje Kurir.Naime, Rada Matić je pre dva meseca za medije i na društvenim mrežama tvrdila da joj je stariji Marjanović poslao poruku preko telefona.- On je iznenada stupio u kontakt sa mnom, sa skrivenog telefonskog broja uputio mi je molbu „da budem dobra prema Zoranu i njemu! Kada sam ga pitala da mi kaže na šta konkretno misli, rekao je da mi predlaže seks utroje! Tako je potvrdio moje sumnje da su pripadnici sekte. Predložili su mi orgije jer je u njima sve dozvoljeno! - tvrdila je tada Rada Matić.Gomila lažiIzvor Kurira blizak porodici Marjanović kaže da oni nisu ostali imuni na ogromnu količinu Radinih laži.- Rada Matić je izjavljivala mnogo toga o Marjanovićima. Pored Zorana, ona je u svojim izjavama pominjala i njegovog oca Vladimira, za koga je tvrdila da joj je nudio orgije, ali i tražio novac da bi ćutala. Vladimir je odlučio da dokaže svoju nevinost u svemu tome i nedavno je podneo krivičnu prijavu protiv nje kako bi odgovarala za sve laži u kojima je pominjala njegovu porodicu - rekao je naš sagovornik.On dodaje da suprug ubijene pevačice „Granda“ Zoran Marjanović nije podnosio prijavu protiv neke Rade V.Lascivne poruke- Verovatno je došlo do zabune jer Zoran nije podnosio prijave - tvrdi prijatelj porodice Marjanović.Inače, Rada Matić je gastarbajterka iz Beča, rodom iz sela kod Koceljeve, koja je sa Zoranom počela da razmenjuje poruke, najpre preko Fejsbuka, a potom preko Vajbera. Njihovo dopisivanje počelo je 7. maja, nekoliko dana pre obeležavanja četrdestetodnevnog pomena ubijenoj pevačici, a trajalo je dok njihove poruke nisu dospele u javnost.Matićeva je tada tvrdila da nije imala nameru da bude sa Zoranom, ali mu je nakon što su uspostavili kontakt preko Fejsbuka slala poruke sa sve eksplicitnijim fotografijama.

Sumnja na sektu

Sa uloge zavodnice, kako su je prozvali, preuzela je ulogu detektivke, te je u nameri da pomogne u rešavanju slučaja pozvala policiju i prosledila im poruke koje je razmenjivala sa Zoranom. Pokazujući poruke, želela je da dokaže svoju sumnju da su Marjanovići u sekti i da imaju neke veze sa ubistvom Jelene Krsmanović Marjanović.Podsetimo, pevačica „Granda“ Jelena Krsmanović ubijena je u subotu 2. aprila. Njeno telo je pronađeno dan kasnije u kanalu punom vode ispod nasipa u Crvenki u Borči. Njen nestanak prijavio je nekoliko sati kasnije njen suprug Zoran, a ubrzo potom policija je krenula u potragu za njom. Zoran je tada rekao da je sa suprugom i petogodšnjom ćerkicom krenuo u šetnju, a da je Jelena otišla da trči nasipom, nakon čega joj se izgubio trag.

Ni danas se ne znaKO JE UBIO PEVAČICU?Obdukcijom tela pevačice utvrđeno je da je nesrećna žena ubijena sa devet udaraca bejzbol palicom, čekićem ili jačim drvenim štapom. Do danas ubica i oružje kojim je Jelena ubijena nisu pronađeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja