RANJEN U GRUDI: Teško povređeni muškarac pronađen u automobilu na Pančevačkom mostu
Foto: Dragan Kadić

Prevezen na reanimaciju

RANJEN U GRUDI: Teško povređeni muškarac pronađen u automobilu na Pančevačkom mostu

Crna Hronika -

Ispituje se mogućnost da je na njega neko pucao na drugom mestu i da je muškarac potom seo u džip i krenuo ka gradu u bolnicu, ali se zaustavio na mostu jer nije mogao dalje da vozi

BEOGRAD - Tridesetčetvorogodišnji muškarac pronađen je u utorak oko 21.30 ranjen u terencu „folksvagen tuareg“ na Pančevačkom mostu.Prema prvim informacijama, on je upucan iz vatrenog oružja u grudni koš i s teškim povredama opasnim po život vozilom Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar na reanimaciju.

Kako smo saznali na licu mesta, muškarac je upravljao „tuaregom“ prijepoljskih registarskih oznaka i zatečen je u levoj traci u smeru ka gradu, pri kraju mosta.

- Zasad nije poznato kako je došlo do ranjavanja. Ispituje se mogućnost da je na njega neko pucao na drugom mestu i da je muškarac potom seo u džip i krenuo ka gradu u bolnicu, ali se zaustavio na mostu jer nije mogao dalje da vozi.

Takođe, ne isključuje se mogućnost da je on sam sebi naneo te povrede. Istraga o ovom slučaju je u toku - rekao je izvor za Kurir.Kako se moglo videti na mostu, koji nije bio zatvaran za saobraćaj tokom uviđaja, na terencu u kom je nađen muškarac nisu bili uočljivi tragovi od metaka ili neka druga oštećenja.

A. S. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track