USKORO ĆEMO ZNATI IMENA Napredak u istrazi ubistva novinara Milana Pantića
Foto: Kurir štampano

Veran Matić, Komisija za istraživanje smrti novinara

USKORO ĆEMO ZNATI IMENA Napredak u istrazi ubistva novinara Milana Pantića

Crna Hronika -

BEOGRAD - Ubica Milana Pantića nije uhapšen iako postoje pomaci u istrazi, rekao je za Kurir Veran Matić, predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara, nakon što je i premijer Vučić najavio da će uskoro biti rasvetljen ovaj zločin iz 2001. godine.

- Radna grupa MUP Srbije, u saradnji s predstavnicima BIA, napravila je pomake u istrazi ubistva novinara Milana Pantića. Pribavljaju se dokazi i sklapa puna slika koja bi trebalo da dovede do rešenja i ovog slučaja - rekao je Matić.Veran Matić je izjavio da još uvek ne znaju ko je ubica, ali da se intenzivno radi na slučaju.- Niko nije uhapšen, ali je veliki broj ljudi ispitivan, pa je među njima bilo i onih koji liče na foto-robota. Mnogi od njih su bili i na poligrafu, a neki su to odbijali. Uglavnom, pomaka ima - rekao je Matić.Premijer Aleksandar Vučić je na pitanje da li je priveden čovek koji odgovara foto-robotu ubice dopisnika iz Jagodine, kao i da li će javnost uskoro saznati imena počinilaca i nalogodavaca, rekao da to nije pravi foto-robot jer policija ponekad pusti i ne sasvim tačne informacije.- Postoje pomaci, mislim da ćemo to uskoro da rešimo - rekao je Vučić.J. C. S.

Atentat na direktora DanaITALIJANI UBILI JOVANOVIĆA?Koča Pavlović, poslanik Demokratskog fronta, saopštio je da su ubistvo Duška Jovanovića, direktora podgoričkog lista Dan, izvršila tri člana mafijaške organizacije Sakra korona unita. Duška je ubio Đuzepe Đordano, koji je u italijanskom zatvoru zbog ubistva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track