RAT STARLETA Madam Željka za Kurir: Soraji je puko nos od kokaina!
Foto: Damir Dervišagić

Ekskluzivna ispovest Madam Željke o drogi i prostituciji

RAT STARLETA Madam Željka za Kurir: Soraji je puko nos od kokaina!

Crna Hronika -

Madam Željka: Imam dokaze da je Soraja prostitutka, i ona to zna

BEOGRAD/BUDVA - Željka Rolović, poznatija kao Madam Željka, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir odlučila je da prekine sve kontakte sa Sorajom Vučelić, besna jer je starleta svašta izmišljala o njoj i njenim drugaricama.- Mnogo sam se razočarala u Soraju. Nisam balavica da ne znam da mi smešta afere. Ružno je da smešta nama, svojim drugaricama, a svašta radimo zajedno. E, neću više da ćutim. Nisam budala. Ona da sere po meni, a ja da ćutim. Izgleda da moram da progovorim jer neće cura da stane - kaže revoltirano na početku svoje ispovesti Rolovićeva, otkrivajući dosad nepoznate detalje o Soraji, drogi i prostituciji.Guta drogu s vodomKao iz topa, bez dlake na jeziku i bez ustručavanja, oplela je po dojučerašnjoj drugarici.- Soraja ne može da koristi kokain jer je operisala nos pet puta. Ne može da ušmrka crtu jer joj prsne krv. Eto, skoro je opet operisala nos i zbog toga guta drogu s vodom da bi se opustila. Ma, bolje da ne pričam, ali niko nije glup - kaže Željka.Rolovićevu je slatko nasmejalo kad smo joj rekli da Soraja tvrdi da nema veze s prostitucijom.- Dajte, molim vas, to je smešno. Ako nastavi s napadima i da smešta afere meni i prijateljima, imam dokaze, a ona najbolje zna šta ja sve mogu da ispričam o prostituciji - pripretila je Željka i dodala da bi se sve zatreslo kad bi ona progovorila.- Bilo bi svašta. Sve ekipe devojaka se vrte ukrug i ja sam gora od novinara. Znam o svim curama. Nisam joj ja kriva što je ljudi manje traže. Evo, pre nekoliko dana Soraja je s nekom svojom drugaricom iz Novog Sada bila u diskoteci „Sparta“ u Budvi. Tamo dolaze stranci koji hoće druženje s domaćim devojkama. Tu su bili Arapi i drug mi je sutradan poslao poruku: „Željka, hoćeš da ručaš s mojim prijateljem i da povedeš drugarice da se upoznate?“ Pristala sam i rekla da mogu da povedem Soraju i još neke, na šta je on rekao: „Nemoj Soraju, ona je dan pre bila s tim Arapima i nju neće.“ Zainteresovalo me je zbog čega je neće. Rekao mi je da je puna silikona, ružna, da joj je lice katastrofa uživo i da je klijenti neće. Jednostavno, nije mu se svideo izgled, njene godine, više voli prirodne i normalne devojke. Nakon toga otišla sam s devojkama sa Arapima na ručak i večeru, a Soraja je izvisila.Kako kaže, posle toga desilo se hapšenje koje je puklo u svim medijima.Hapšenje i jahta- To je naša greška. Drugarica se malo uplašila i pred policajcima izvadila kokain i stavila ga u gaćice. To je bilo ispred prozora policije. Tačno smo im se servirale na tacni. Jednostavno, naša nepažnja i naivnost. Jebi ga, desilo se - priča Rolovićeva.Podsetimo, crnogorska policija pronašla je 7,5 grama kokaina u gaćicama Eme Đuhić (24), koja je krenula da se ukrcava na jahtu u Tivtu. U društvu sa Željkom bile su Vana Simić (22) iz Loznice, učesnica rijalitija „Parovi“ Aleksandra Radojević (26) iz Beograda i hrvatski voditelj Marko Lušica (30).Vučelućeva juče nije bila dostupna za komentar.

Orgije na jahtamaPLEŠEMO S BIZNISMENIMANa pitanja da li se orgija s biznismenima na jahtama, Rolovićeva kaže:- Volimo da se družimo. Kako da vam kažem, uživamo. Krstarimo, idemo u najbolje restorane, diskoteke, ako se ko kome svidi, budu zajedno, pije se, pleše, ma sve i svašta, ali to ne budu orgije. Dolaze i političari, ali ne bih o tome, razumejte me. Ne želim nikome da se zamerim - kaže Rolovićeva.

Besna na konkurencijuTAMARA JE LEPŠA I MLAĐA

Željka Rolović kaže da Soraja ne smešta afere samo njoj, nego i Tamari Đurić.- Tamara je mlađa i lepša od Soraje, i to njoj smeta, pa me moli da je ne upoznajem s opasnim momcima. Međutim, svi hoće da se druže s Tamarom jer ne radi za pare, drug je i mnogo dobra devojka, a to Soraji smeta i zato je ljubomorna na nju. Soraja mi je tražila da Tamaru predstavljam kao animir-damu, a ona to nije. Soraja ludi zbog toga što je Tamarino vreme tek počelo, a ona je sva istrošena - uporedila je Rolovićeva.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

SEKS-DIPLOMATIJA: Maršićaninovu cicu Veljko Odalović progurao za konzula

BRUKA I SRAMOTA: Na lumperajke se iz budžeta baca 40.000 evra, a ti narode, crkni!

POLITIČARI LEČE ŽIVCE: Zoranu smiruju cvetići, Rasima i Antića škrabotine

ZLATNI VATERPOLISTI: Osvojili sve, pa došli u Kurir!

TIJANA BOGDANOVIĆ U KURIRU: Oprostila sam im zlatnu medalju!

OPASNE IGRE: Lažni Milan Stanković zove gejeve na seks!

ZMAJ GOSTUJE PO KUĆAMA: Uvaliću se i kod Gastoza ako me pusti Zorica!

Poklon dodatak DANAS UZ KURIR: Ukusi kasnog letaDanašnji Gurman oduševiće vas bogatstvom boja i ukusaU današnjem poklon dodatku koji dobijate uz Kurir naći ćete recepte za specijalitete od sezonskog povrća i voća.

Ukoliko ste od onih koji vole da eksperimentišu sa ukusima ili ukoliko volite da poznata jela pripremite na malo drugačiji način, ne propustite današnje izdanje Gurmana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track