PODIGNUT SPOMENIK JELENI MARJANOVIĆ: Jeco, zar na groblju da ti slavimo rođendan
Foto: Zorana Jevtic

Vapaj majke Jelene Marjanović

PODIGNUT SPOMENIK JELENI MARJANOVIĆ: Jeco, zar na groblju da ti slavimo rođendan

Crna Hronika -

Porodica juče otkrila nadgrobni spomenik ubijenoj pevačici iz Borče, na dan kad je trebalo da napuni 33 godine

BEOGRAD - Jeco, ljubi te majka! Lepoto moja, ponosu moj! Sve čekam, sine, da mi dođeš. Ne možemo više bez tebe ni Jana ni ja. Ne mogu više, sine, da izdržim, jecala je nad spomenikom svoje ćerke jedinice Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović.Pevačici, koja je ubijena 2. aprila na nasipu Crvenka u Borči, porodica je juče, na njen 33. rođendan, otkrila spomenik na groblju Zbeg. Nakon nekoliko minuta, oko 11.20, na groblje je stigla i porodica Marjanović.

Žal za suprugom... Zoran Marjanović
Žal za suprugom... Zoran Marjanović

Mislila sam da sam jakaKrsmanovićka je na groblje došla s a sestrom Ljubicom, a dovezao ih je prvi komšija sa suprugom. Nesrećna žena, slomljena od bola i tuge, kad je ugledala ćerkinu sliku, nije mogla da zadrži jecaje.- Sine moj, ne može majka više da izdrži! Mislila sam, ćero, da sam jaka! Zar ovde da ti slavimo rođendan. Bože, uzmi i mene - molila je naglas Zorica milujući ćerkinu sliku na spomeniku.

Za Jecu 33 ruže.. Zoran dolazi na groblje
Za Jecu 33 ruže.. Zoran dolazi na groblje

Ubrzo je na groblje stigao Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, a s njim je došao njegov otac Vladimir, brat Miloš s devojkom i kumovi koji su venčali Zorana i Jelenu.Zoran kaže da nije izgubio nadu da će policija uspeti da otkrije ubicu.Ko je ubio Jelenu?- Mi ćemo kao porodica dati sve od sebe da se otkrije monstrum koji ju je ubio... Ne upirem ni na koga prstom jer za to nemam dokaza, ali siguran sam da će ubica biti pronađen - rekao je Zoran, koji je na grob doneo 33 crvene ruže, i dodao:- U dogovoru sa sveštenikom spomenik će biti osveštan na šestomesečni pomen.

Porodica na okupu... Marjanovići i Krsmanovići na Jeleninom grobu
Porodica na okupu... Marjanovići i Krsmanovići na Jeleninom grobu

Jelenin komšija DejanI MENI JE DANAS ROĐENDANNa pevačicin grob prvi je juče stigao Dejan Rakić, komšija porodice Marjanović, i doneo crveni gerber i sveću.- Mnogo sam voleo Jelenu, jer je bila dobra žena i mnogo je lepo pevala. Prvi put sam je čuo davno u „Grandu“, pevala je moju omiljenu pesmu od Tome Zdravkovića „Kafana je moja sudbina“. Inače, i meni je danas rođendan - rekao je Dejan.

Knjiga sa stihovima„JA JE VIŠE GRLITI NE MOGU“„Sve dok dunavske magle zauvek nisu skrile njen lik, nisam znao da ovo srce može da pusti dečji krik.Taman smo, taman disali isto, bila mi je svaka pora kože, ja je više grliti ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, Bože“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track