SRBIN u Africi optužen da je silovao PETORO DECE! Pretvarao se da je uvek tu za mene, da me voli...
Foto: Privatna Arhiva

Optužen Dragan Vujičin (65) iz Srbije

SRBIN u Africi optužen da je silovao PETORO DECE! Pretvarao se da je uvek tu za mene, da me voli...

Crna Hronika -

KEJPTAUN - Srbin Dragan Vujičin (65) iz Namibije optužen je pred sudom da je silovao četiri devojčice uzrasta od sedam do devet godina. Kad je vest dospela u medije, progovorila je i Lusi Vits, Namibijka koju je Vujičin zlostavljao od druge do 11. godine, dok je živeo s njenom majkom.

- Pretvarao se da je uvek tu za mene, da me voli ne samo kao očuh već i kao prijatelj. Govorio mi je da je naš odnos naša mala tajna, za koju niko ne sme da sazna. Nisam bila ni svesna da sam zlostavljana, iako mi nije prijalo šta mi radi, smatrala sam da je to normalno.

Žrtva i predator... Vujičin i Lusi u vreme kad je počelo zlostavljanje
Žrtva i predator... Vujičin i Lusi u vreme kad je počelo zlostavljanje

Žrtva pedofilijeKad je slučajno, tokom neobaveznog razgovora sa sestrom, otkrila da joj ne prijaju stvari koje očuh traži od nje, Lusi je shvatila da je zapravo žrtva pedofilije.- Moja sestra (koju sam poslednji put videla kad sam imala dve godine) došla je da živi sa nama u Svakpundu kad je imala 13, a ja devet godina. Dve godine kasnije shvatila sam šta mi je Dragan zapravo radio, i to je bio ogroman šok kako za mene, tako i za moje okruženje. Tada je moja majka rešila da Dragana izbaci iz naših života.Vitsova je odlučila da se suoči sa svojom traumom i da je podeli sa svima. Prvi korak u tome bio je odlazak kod psihoterapeuta.- Od prijatelja novinara saznala sam da je Dragan u zatvoru zbog silovanja još četiri devojčice. One su imale između sedam i devet godina - ispričala je Lusi.

Nije bila svesna šta joj se dešava... Lusi Vits
Nije bila svesna šta joj se dešava... Lusi Vits

Lusi je danima kopala po internetu tražeći informacije o ovom slučaju, a naročito se iznervirala kad je videla monstrumove izjave pred sudom.- Bila sam besna kao ris kad sam pročitala njegovu izjavu da nije kriv. Nisam mogla da se smirim i znala sam da je jedino rešenje da otputujem u Svakpund da dam izjavu u policiji - navela je Lusi.Intervju sa očuhomLusi je uspela da stupi u kontakt s Vujičinom nakon jednog suđenja i ubedila ga je da snime dokumentarni film. Snimanje je trajalo sat vremena i bio je veoma nervozan.- Želeo je da poverujem u njegove reči, ubeđivao me je da nije radio ništa loše. Pričao mi je koliko se žrtvovao za mene i moju porodicu, kako mu je trebao neki izduvni ventil i da je zato bio prisan sa mnom. Odmah sam obavestila policiju da imam snimak, što znači da bi mogao da bude iskorišćen protiv njega na sudu. Poslala sam im putem aplikacije nekoliko isečaka i rekla im da mogu da me pozovu na ispitivanje i da ponesem ceo snimak. Ni do dana današnjeg me nisu pozvali.Kako je navela na svom ličnom blogu, ponovila je snimanje, ali policija nije imala sluha ni za nove detalje. Tokom svog istraživanja otkrila je na njegovom profilu mnoštvo devojčica iz Azije i Afrike s kojima je stupio u kontakt.

Vujičin o sebiJA SAM LAV KOJI VOLI MALE GAZELEU drugom dokumentarcu koji je s njim uradila Lusi je ogolila Srbina pedofila. Toliko se uživeo u svoju priču da joj je do tančina opisao šta voli da radi s malim devojčicama i kako ih posmatra.- Otvorio mi se. Kaže da uživa u kolibi na brdu u Mondesi. Tu se oseća kao lav koji može mirno da gleda na male gazele koje trčkaraju oko njega, a usput može da bira koju da uzme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track