KUĆA STRAVE U BOGATIĆU: Držali devojčicu (16) zaključanu u sobi, podvodili je i silovali na groblju!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

KUĆA STRAVE U BOGATIĆU: Držali devojčicu (16) zaključanu u sobi, podvodili je i silovali na groblju!

Crna Hronika -

SMEDEREVSKA PALANKA - Žrtva dvojice silovatelja iz Bogatića, uhapšenih u okviru policijske akcije "Ciklon" je 16-godišnja devojčica iz Smederevske Palanke.

Osumnjičeni za njeno silovanje i podvođenje su njen nevenčani suprug David Gajić (21) i njegov ujak Vlada Nikolić (36).

Monstruozno zlostavljanjanje devojčica je trpela više od tri meseca, zaključana i bez hrane. Bila je podvođena mušterijama koje su svakodnevno dolazile u kuću strave u Bogatiću.

David je najpre počeo da tuče devojčicu, ali i da je podvodi mušterijama koje je nalazio po lokalnim kafanama.

- Bukvalno je izlagao po kafanama, nudio je njene seksualne usluge, a ona je trpela batine ako se pobuni - kaže naš izvor.

Tri meseca zaključana bez hrane

Zlostavljanje je iz dana u dan bivalo sve gore, a onda se na devojčicu okomio i Davidov ujak, Vlada Nikolić (36), koji je jedne noći devojčicu odveo na lokalno groblje u Bogatiću i tamo je, uz batine, silovao.

- Preživljavala je svakodnevna silovanja. Truma koju je preživela u toj kući je bila strašna - kaže naš izvor.On navodi i da je zlostavljanje koja je devojčica preživljavala tri meseca, otkriveno slučajno, jer je David na kraju devojčicu naterao i da krade za njega.

- Šabačka policija je devojčicu uhapsila zbog krađe. Kada je dovedena u policijsku stanicu bila je potpuno fizički i psihički slomljena, u izuzeto teškom stanju. Odmah je uključen Centar za socijalni rad, tužilaštvo i Gajić i njegov ujak su uhapšeni.

Gajić se zbog podvođenja sumnjiči za trgovinu ljudima, a njegov ujak za silovanje.

(Blic/T.S.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track