Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO OTAC OTMIČARKE ZA KURIR: Dokazaću da je otmica male Maše unapred dogovorena!
Foto: Marina Lopičić

Otac i bivši muž otmičarke u Beogradu

EKSKLUZIVNO OTAC OTMIČARKE ZA KURIR: Dokazaću da je otmica male Maše unapred dogovorena!

Crna Hronika

Mišel Eje došao je u Srbiju s novinarima francuske televizije jer želi da dokaže da su Damir i Mirjana Prenković učestvovali u otmici sopstvenog trogodišnjeg deteta

BEOGRAD - Francuz Mišel Eje, otac Emilin Kristin i bivši muž Sandrin Branšu, kojima se sa Sebastijanom Branšuom sudi zbog pokušaja otmice Maše Prenković (3), došao je u Srbiju s novinarima jedne francuske televizije kako bi, kako tvrdi, konačno raskrinkao sve aktere ovog događaja.

Eje za Kurir tvrdi da mala Maša pre više od godinu dana nije oteta nasumično, kako je to predstavljeno javnosti u Srbiji i Francuskoj, već da je u pitanju bila dogovorena „pozajmica“ koju su roditelji devojčice unapred naplatili.

Francuz ne dovodi u pitanje da je motiv otmice bio pokušaj uhapšenih Francuza da malu Mašu poture francuskom sudu tokom DNK analize umesto ćerke Emilin Kristin, i to zbog njihove neverovatne fizičke sličnosti. Međutim, tvrdnje da je Mirjani Prenković dete oteto nasumično dok se vraćala iz prodavnice u naselju Braće Jerković smatra „vređanjem inteligencije“.

- Svakom ko pažljivo prouči detalje ovog slučaja, snimke otmice i hapšenja, izjave roditelja kojih je bilo nekoliko, kao i brojne druge detalje koje sam prikupio i koje planiram da predam sudu, jasno je da i Mašini roditelji imaju veze s otmicom. Najpre, zar nije preterana slučajnost to što je majka deteta profesorka francuskog jezika i što je nekoliko puta bila u Francuskoj - pita se Mišel Eje.

Naš sagovornik kaže da je, pored umešanosti roditelja, otkrio i identitet četvrtog otmičara koji je mozak operacije.
- Policija u Francuskoj mi veruje i pokrenula je istragu. Biće tu još hapšenja, ali i mogućeg diplomatskog skandala jer pozadina nije otkrivena - kaže Eje.

On tvrdi da ne želi da opravda postupke troje uhapšenih Francuza, već da klupko istine odmota do kraja i upozna javnost sa svim detaljima koji su prethodili ovoj otmici. Identične optužbe na račun Prenkovića izneo je ranije na sudu i prvooptuženi Sebastijan Branšu.
- Sebastijan mi je pisao iz zatvora i izneo sve detalje, kao i to da su Prenkovićima platili 1.800 evra - dodaje Eje.

Roditelji male Maše nisu se odazivali na pozive Kurira.
U Specijalnom sudu danas će biti iznete završne reči.

Centralni zatvor
POSETIO SANDRIN I EMILIN

Mišel Eje posetio je juče bivšu ženu Sandrin (na slici) i ćerku Emilin u Centralnom zatvoru.
- Sandrin je u teškom stanju, Emilin je malo bolje. Video sam da su je ošišali, da je sekla vene i da je na teškim sedativima - kaže Eje.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...