NAPADAČ IZ SPLITA PORUČIO EMI: Drago mi je što sam te prebio!
Foto: Kurir

Starleta posle prebijanja u Hrvatskoj

NAPADAČ IZ SPLITA PORUČIO EMI: Drago mi je što sam te prebio!

Crna Hronika -

Znam ko je napadač. Krenula sam iz Podgorice za Split da ga prijavim policiji. Dopisivali smo se i on mi je svašta poručivao, rekla je Ema

BEOGRAD - Ema Đuhić (24), starleta iz Podgorice, koja je brutalno pretučena u Splitu, dobila je poruku preko mobilnog telefona od napadača, koji joj je poručio da mu je drago što ju je prebio! Ona i dalje tvrdi da je napad na nju naručila starleta Soraja Vučelić.

- Znam ko je napadač. Krenula sam iz Podgorice za Split da ga prijavim policiji. Dopisivali smo se i on mi je svašta poručivao. Inače, on je Sorajin prijatelj - kaže Ema, koja je bila u društvu prijateljice Željke Rolović u Splitu kad je na njih nasrnuo mladić. Napadač je brutalno udarao Emu po glavi i telu, a zatim je pobegao. Nakon toga poslao je i poruku „da jedva čeka da ona ode u policiju i da će se od danas on smejati“.

Ema je za Kurir juče rekla da je prebijena i da zna ko stoji iza napada.- Ne plašim se jedne Soraje, koja verbalno ne može da mi izađe na crtu. Tako ne može da me ućutka jer mnogo toga znam o njoj. Nisam glupača koja ne može da poveže dva i dva. Šalje nekog da za sitne pare glumi ludilo. Nadam se da će istina biti uskoro otkrivena i da će osobama kao što je Soraja konačno da se stane na put - izjavila je Ema Đuhić. Soraja ni juče nije bila dostupna da za Kurir odgovori na ove optužbe.E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track