SVEDOK RUŠENJA RINGIŠPILA U JAŠI TOMIĆU: Odjednom se začula buka, a onda su deca počela da vrište
Foto: Printscreen Facebook

Incident

SVEDOK RUŠENJA RINGIŠPILA U JAŠI TOMIĆU: Odjednom se začula buka, a onda su deca počela da vrište

Crna Hronika -

"Od tezge koja je tridesetak metara bila udaljena od ringišpila, brzo sam pritrčao i pomogao jednoj povređenj devojčici umivajući je vodom", priča za Kurir Dragan Stoisavljević, svedok današnjeg rušenja ringišpila u naselju Jaša Tomić prilikom kojeg je više dece povređeno.

Strašan incident u centru Jaše Tomića, samo se spletom srećnih okolnosti nije tragično završio kad se iznenada u subotu, u toku vožnje, raspao ringišpil srednje veličine.

Na ringišpilu je, pričaju očevici, bilo desetak dece.

TUGA U SELU NEDALEKO OD LESKOVCA: Vlasnik ringišpila umro od stresa kad je korpa povredila devojčicu

"Možda ih je bilo i nešto manje, ne mogu tačno da odredim, jer se moja tezga nalazila tridesetak metara od mesta incidenta. Po mojoj proceni, mališani su imali desetak godina, a neki su bili i mlađi. Iznenada u toku vožnje, začuo se neobičan zvuk. Kada sam pogledao u tom pravcu, video sam da se ringišpil srednje veličine bukvalno raspao. Usledila je opšta cika i vriska. Dotrčao sam do skršenog ringišpila i pomogao jednoj devojčici umivajući je vodom", prepričava detalje incidenta Dragan Stoisavljević iz Žitišta.

Sagovornik Kurira kaže da ništa nije nagoveštavalo da će se u subotu, u centru ovog pograničnog sela, na samoj srpsko-rumunskoj granici, prilikom proslave dana MZ Jaša Tomić, dogoditi nesreća. U selu je na nekoliko lokacija bilo dosta ljudi.

PAO RINGIŠPIL: Desetoro dece povređeno kod Požarevca!

"Moram da priznam da mi je bila neobična situacija koja je prethodila incidentu. Dve, tri vožnje, pre nego što će se ringišpil srušiti, na njemu se vozilo nekoliko starijih žena. Baš dok smo komentarisali tu situaciju, desila se nesreća.

Policija je brzo pronašla radnika i vlasnicu ringišpila, a Hitna pomoć zbrinula povređene mališane", navodi Stoisavljević.S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track