Arkan je ubio Ristu Đogu?!

Prema pisanju Dnevnog avaza

Arkan je ubio Ristu Đogu?!

Crna Hronika -
Odgovor na pitanje šta je najverovatniji motiv ubistva Riste Đoge nalazi se u izjavi njegovog najboljeg prijatelja Čedomira Mihajlovića, koji je odmah posle ubistva pobegao u Holandiju

SARAJEVO - Optužbe!Glavnog i odgovornog urednika Televizije Republike Srpske Ristu Đogu ubio je Željko Ražnatović Arkan u septembru 1994. godine, piše sarajevski Dnevni avaz. List piše da je Đogo u septembru 1994. godine bio pozvan da bude voditelj programa na koncertu Cece Ražnatović 9. septembra u Zvorniku, a da mu je za vođenje programa obećan honorar od 1.000 nemačkih maraka.

- Nema sumnje da je koncert bio organizovan samo da te noći Đogo bude ubijen. Iza ovog ubistva stajao je Željko Ražnatović Arkan - piše Avaz.

Odgovor na pitanje šta je najverovatniji motiv ubistva Riste Đoge nalazi se u izjavi njegovog najboljeg prijatelja Čedomira Mihajlovića, koji je odmah posle ubistva pobegao u Holandiju.

- Politički vrh bosanskih Srba otkazao je poslušnost Slobodanu Miloševiću i u takvoj atmosferi, Rista i ja počeli smo da skupljamo materijal o ratnim zločinima i umešanosti tajnih službi iz Srbije i predsednika Slobodana Miloševića u njih. Odgovornost za smrt Riste Đoge snose „tigrovi“ Željka Ražnatovića Arkana, koji bio direktni izvršilac naloga Službe DB Srbije - izjavio je Čedomir Mihajlović, a piše Avaz.

(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track