Najnovije vesti

NIJE DOČEKALA IME UBICE: Preminula majka ubijene pevačice Jelene Marjanović
Foto: Nebojša Mandić

NIJE DOČEKALA IME UBICE: Preminula majka ubijene pevačice Jelene Marjanović

Crna Hronika

Majka ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zorica Krsmanović preminula je nakon teške bolesti.

Zorica se već dugo se borila s opakom bolešću, a neposredno pre ćerkinog ubistva završila je poslednji ciklus hemoterapije.

Sinoć je pozvala zeta Zorana i tražila mu da vidi svoju unuku poslednji put, jer je osetila da joj je zdravstveno stanje jako loše.

"Jano, Jano, dovedite mi Janu", bilo je poslednje što je rekla. Zoran je želeo da joj ispuni tu želju i da je dovede danas posle vrtića, ali nažalost, Zorica nije izdržala i preminula je pre te poslednje želje.

Majka brutalno ubijene pevačice preminula je u svojoj kući u Borči u utorak oko 11 časova.

Ranije je izjavila da joj je poslednja želja bila da sazna ko je ubio njenu ćerku, ali joj se to nažalost nije ispunilo.

- Jedno vreme sam se oporavila i bilo mi je malo bolje, međutim, poslednji rezultati su mnogo loši i verujem da mi se bliži kraj. Jedina mi je želja da pre nego što zauvek sklopim oči saznam ko mi je ubio dete. Želim da ga pogledam u oči i da mu postavim samo jedno pitanje: "Zašto?!" Ništa mi drugo nije bitno, samo da mirno mogu da odem sa ovog sveta. Da mi kaže šta mu je moje dete zgrešilo - bilo je sve što je rekla među poslednjim izjavama.

Podsetimo, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila kada je krenula na trčanje sa suprugom i ćerkicom (5), odnosno kad su se razdvojili na nasipu u Borči. Njeno unakaženo telo pronađeno je dan kasnije na istom mestu gde je i nestala.

MAJKA JELENE MARJANOVIĆ NA SAMRTI: Umreću, neću znati ko je ubio Jelenu

ZORICA MU SPASLA SINA: Marjanovići kuću dobili na poklon od biznismena

TAJNA VEZA: Političar u tajnosti posećivao Marjanoviće!

PROPUST POSLE ZLOČINA: Porodica nije videla mrtvu Jelenu Marjanović!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...