(KURIR TV) JECAJI U BORČI: Marjanovići došli u kuću pokojne majke Jelene Krsmanović

Crna Hronika -

Majka ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zorica Krsmanović preminula je u utorak posle teške bolesti. U njenon kući u Borči stigli su Zoran Marjanović sa bratom Milošem i njegovom devojkom.

U kući su komšije, prijatelji i rodbina, a čuju se jecaji "Jao, Zoko, što mi ode, što nas ostavi".

Marjanovići su se kratko unutra zadržali, pa su sa Ljubicom, sestrom pokojne Zorice negde otišli.

Zorica je sinoć pozvala zeta Zorana i tražila mu da vidi svoju unuku poslednji put, jer je osetila da joj je zdravstveno stanje jako loše.

"Jano, Jano, dovedite mi Janu", bilo je poslednje što je rekla. Zoran je želeo da joj ispuni tu želju i da je dovede danas posle vrtića, ali nažalost, Zorica nije izdržala i preminula je pre te poslednje želje.

Ranije je izjavila da joj je poslednja želja bila da sazna ko je ubio njenu ćerku, ali joj se to nažalost nije ispunilo.

- Jedno vreme sam se oporavila i bilo mi je malo bolje, međutim, poslednji rezultati su mnogo loši i verujem da mi se bliži kraj. Jedina mi je želja da pre nego što zauvek sklopim oči saznam ko mi je ubio dete. Želim da ga pogledam u oči i da mu postavim samo jedno pitanje: "Zašto?!" Ništa mi drugo nije bitno, samo da mirno mogu da odem sa ovog sveta. Da mi kaže šta mu je moje dete zgrešilo - bilo je sve što je rekla među poslednjim izjavama.

Podsetimo, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila kada je krenula na trčanje sa suprugom i ćerkicom (5), odnosno kad su se razdvojili na nasipu u Borči. Njeno unakaženo telo pronađeno je dan kasnije na istom mestu gde je i nestala.

(EPK/Lj.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja