KURIR SAZNAJE: Uhvaćen kamiondžija iz Crvenke osumnjičen da je zgazio biciklistu u Novom Sadu
Foto: Fonet/Ilustracija

Sinoć u okolini Bačke Palanke, određeno zadržavanje od 48 sati

KURIR SAZNAJE: Uhvaćen kamiondžija iz Crvenke osumnjičen da je zgazio biciklistu u Novom Sadu

Crna Hronika -

NOVI SAD - U okolini Bačke Palanke sinoć je pronađen vozač kamiona crvene boje koji se sumnjiči da je usmrtio biciklistu u Novom Sadu, saznaje Kurir.

Kamiondžija, osumnjičen da je usmrtio oficira biciklistu (25) pre neko veče u Novom Sadu, iz Crvenke je i ima 22 godine.

TRAGEDIJA: Kamiondžija pregazio oficira i pobegao!

USMRTIO GA I POBEGAO? Poginuo biciklista u Novom Sadu, traga se za kamiondžijom

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak uveče na ulazu u Novi Sad iz pravca Futoga poginuo je biciklista, oficir (25) iz Jagodine. Udes se dogodio oko 20 časova u Ulici Futoški put bb, u blizini benzinske pumpe.

Novosadska policija potvrdila je saznanje Kurira da je uhapšen T. J. (22) iz Crvenke, Opštine Kula, zbog sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Spasoje Milošević (Foto: Facebook printscreen)
Spasoje Milošević (Foto: Facebook printscreen)

- Ovaj vozač kamiona se tereti da je 11. oktobra, na Futoškom putu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo biciklista (25) iz Jagodine, a zatim napustio lice mesta. Efikasnim operativnim radom, policija je rasvetlila pomenuto krivično delo, identifikovala i pronašla osumnjičenog. Po odobrenju javnog tužioca, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak - saopštila je policija.

Spasoje Milošević (25) iz Jagodine, oficir Vojske Srbije, radio je u Prvoj brigadi u Novom Sadu. Inače, godinama unazad bavio se sportom, posebno biciklizmom i maratonom. Bicikl je imao pravi sportski, kojim je svakodnevno vežbao.

Bicikl je osvetljen tako da nema šanse da ga kamiondžija nije video, čak je i u momentu pogibije na sebi imao biciklističku opremu - šorts, dres, rukavice. Nesreća se dogodila u utorak uveče, oko 20 časova, u blizini benzinske pumpe, na samom ulasku u Novi Sad iz Veternika.

(S.Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track