RAFALI U BEOGRADU: Priveden osumnjičeni za ubistvo Saleta Mutavog
Foto: Damir Dervišagić

RAFALI U BEOGRADU: Priveden osumnjičeni za ubistvo Saleta Mutavog

Crna Hronika -

BEOGRAD - Policija je privela osumnjičenog za učešće u ubistvu prošle noći na raskrsnici Bačvanske i Ulice gospodara Vučića, a traga se za još nekoliko osoba koje su deo najorganizovanije kriminalne grupe na Balkanu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

"Imamo dobar pravac istrage, obavljamo razgovore sa očevicima, a kriminalnim grupama koje dolaze u Beogradu i Srbiju poručujem da Beograd ni Srbija nisu poligon za njihove obračune", kazao je Stefanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je dodao da "tu posebno misli na jednu bivšu jugoslovensku republiku u kojoj se nalazi baza tih kriminalaca".

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da je u toku analiza tragova i dokaza koji su tokom noći otkriveni u vezi sa sinoćnim ubistvom u Beogradu.

"Objavljujemo rat ovoj vrsti mafije, biće to teška borba koju policija i bezbednosne snage moraju da podnesu, ali to moramo da učinimo zbog naših građana. Ovo je rat u kome država mora da pobedi", rekao je Stefanović.

Stanković je postao poznat široj javnosti nakon objavljivanja snimka na kojem se vidi kako sa još trojicom muškaraca napada pripadnike obezbeđenja Miloša Vazure, direktora FK Partizan. Protiv njega tada nije pokrenut krivični postupak jer nije direktno učestvovao u fizičkom obračunu.

Stanković je 2013. godine bio osuđen na 5 godina i 10 meseci zatvora zbog trgovine drogom i posedovanja oružja. Tada mu je presuđeno i da plati 50.000 dinara. Uspešno je izbegavao odsluženje kazne.

MINISTAR STEFANOVIĆ: Objavljujemo RAT mafiji!

CRNOGORSKA MAFIJA LIKVIDIRALA SALETA MUTAVOG? Neraščišćeni računi uzrok obračuna kod CZ

SKANDAL: Ranjeni pripadnik Ministarstva pravde bio telohranitelj Saleta Mutavog!

(KURIR TV) UVIĐAJ: Ubijen Sale Mutavi, vođa navijača Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track