BRUTALNO PREBIJENA Marija Ferizović: Goniću muža monstruma za sve zlo koje mi je naneo
Foto: Nebojša Mandić

Žrtva nasilja za Kurir o nedavnom odlasku u tužilaštvo

BRUTALNO PREBIJENA Marija Ferizović: Goniću muža monstruma za sve zlo koje mi je naneo

Crna Hronika -

Prisećajući se svega, ponovo sam prošla horor iz Kaluđerice, ispričala sam šta mi je sve suprug uradio, kaže ova žena, žrtva supruga Ahmeta Marinkovića, koji ju je skoro ubio pred decom

BEOGRAD - Bila sam kod tužioca. Prisećajući se svega, smogla sam nekako snage i ponovo preživela golgotu iz Kaluđerice. Pristala sam da budem svedok i pridružila sam se gonjenju mog nevenčanog supruga Ahmeta Marinkovića, za sve zlo koje mi je uradio, rekla je za Kurir Marija Ferizović.

Pomoć i podrška Kurira... Naša novinarka predala je paketiće deci zlostavljane žene
Pomoć i podrška Kurira... Naša novinarka predala je paketiće deci zlostavljane žene

Mariju je, kako smo ranije pisali, krajem prošlog meseca nevenčani suprug Ahmet dva dana sa decom držao zaključanu u iznajmljenom stanu i oba dana se nad njom zverski iživljavao.Skinula zavojePosle ovog stravičnog događaja, Kurir je pokrenuo akciju pomoći ovoj nesrećnoj ženi, kao i akciju protiv nasilja u Srbiji. Marija je operisana, pronašli smo joj posao u AMSS, a i zajedno smo proslavili prvi rođendan njenoj najmlađoj devojčici.

Mariji su u četvrtak skinuti zavoji s nosa i ona danas potpuno drugačije izgleda. Nasmejana i lepa, bez jezivih modrica na licu, kaže da se mnogo bolje oseća.- Lekari su zadovoljni, te su mi skinuli zavoje s nosa. Mnogo lakše dišem. Ostalo je da za nekoliko dana odem da mi skinu i pločice sa vilice. Sve fino zarasta i mnogo se bolje osećam - rekla nam je Marija, koju je juče posetila naša ekipa.

Posle napada... Unakažena Marija
Posle napada... Unakažena Marija

„Maksi“ pomogao MarijiNi ovog puta nismo otišli praznih ruku, a u tome nam je pomogao „Maksi“, čijim su se slatkišima dečica najviše obradovala. „Maksi“ je u nekoliko paketa za Mariju i njenu decu pripremio brašno i šećer, nekoliko flaša ulja, pirinač, punu kutiju sredstava za ličnu higijenu i gomilu slatkiša.- „Maksi“ je uvek bio tu kada je na delu trebalo da se pokaže briga o porodici, a posebno briga o majkama i deci. To je upravo povezalo naše dve kompanije i zato smo odlučili da podržimo vašu akciju - rekao je za Kurir Nikola Papak, portparol „Maksija“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track