SEKTAŠKI PROVOD: Familija tuguje, dever Jelene Marjanović na zabavi!
Foto: Dragan Kadić

Zona sumraka: Ožalošćeni u noćnom izlasku

SEKTAŠKI PROVOD: Familija tuguje, dever Jelene Marjanović na zabavi!

Crna Hronika -

Miloš Marjanović ludo se provodio u petak iako je njegova porodica u velikoj žalosti posle ubistva snaje Jelene i smrti njene majke Zorice Krsmanović

BEOGRAD - Miloš Marjanović, dever ubijene pevačice Jelene Marjanović iz Borče, provodio se u petak uveče na gotik žurki u jednom beogradskom noćnom klubu, i to iako je njegova porodica u žalosti posle Jeleninog ubistva i smrti njene majke Zorice, saznaje Kurir.Miloš je bio obučen u crno, u gotik maniru, i cele noći se provodio, uživao u ženskom društvu, pa čak i pozirao, a fotografije postavljao na društvene mreže. Po svemu sudeći, čini se da je Miloš već zaboravio na svoju monstruozno ubijenu snaju, iako je od tada prošlo tek šest meseci.

- Bio je veoma raspoložen i opušten. Nije izgledao kao čovek čijoj se porodici dogodilo nekoliko tragedija. Razgovarao je s prijateljima i fotografisao se. Došao je u klub da se lepo provede i tako se i ponašao celo veče - kaže sagovornik Kurira

Dark fazonJelenin dever poznat je po ekscentričnom ponašanju, oblačenju i muzici koju sluša. Na njegovom Fejsbuk profilu mogu se videti fotografije s njegovih nastupa na kojima je uvek jako našminkan i obučen u dark fazonu.Posle Jeleninog ubistva mediji pisali da je on član neke sekte, a takođe se dosta pisalo i o odnosu devera i ubijene snaje.Smrt u pesmama- Voleo ju je i ona za njega nije bila samo supruga njegovog brata. Međutim, njegov stav prema njoj naglo se promenio kad je počela da nastupa i peva. Miloš nikad nije krio da prezire tu vrstu muzike, a o tome je indirektno u više navrata i pisao na svojim blogovima i na društvenim mrežama - pričali su svojevremeno za medije oni koji su u bili u dobrim odnosima s porodicom Marjanović.Ubrzo su se u medijima pojavili stihovi koje je Miloš, pod pseudonimom Alimpije Gregor Sizeren, objavljivao na društvenim mrežama u poslednjih nekoliko godina. Na blogu Mrtvorođenče je i pesma „Psu od srca“, čiji su stihovi zaprepastili većinu onih koji su je pročitali:„Gledaš me u oči... Pružaš mi ruku... Tako bih je s apetitom odsekao... Mislila si da svi krvare od sreće što će tebe novu upoznati... Mislila si da nekoga interesuje tvoj novi život...“, piše u pesmi koju je Miloš napisao.

Gotik žurkeNAŠMINKANI I OBUČENI U CRNOGotičari se uglavnom oblače u crno i jako se šminkaju crnom bojom, te tako dolaze na mesta na kojima se okupljaju ili prave žurke. Ostavljaju utisak kao da praktikuju crnu magiju, jer većinu ljudi njihov stil oblačenja i šminkanja podseća na pripadnike neke sekte.

Tamna strana Sektolozi o marjanoviću ČUDNO PONAŠANJESektolog Slađan Mijaljević kaže da je čudno da oni koji su u žalosti odlaze i provode se na žurkama.- To zavisi od vaspitanja i morala čoveka. Naravno, ako je neko u žalosti, i to zbog ovakvog ubistva, nije normalno da se tako lagodno ponaša. Milošev stil oblačenja jeste čudan i strašan, a takvo mu je i ponašanje. Pored toga, čudno je i to što se neko tako ponaša u porodici koja se predstavlja kao vernička - rekao je Mijaljević.- Gotičari se povezuju sa sektama, i to sa satanizmom i veštičjom organizacijom, međutim, ne mora da znači da je Marjanović u bilo kojoj od njih - rekao je sektolog Dimitrije Pastuović, koji se trenutno nalazi u Americi, gde je jednoj našoj porodici pomogao da izvuče dete iz sekte.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja