Bomba za vlasnika megana, paklena naprava deaktivirana

Ulica gospodara Vučića

Bomba za vlasnika megana, paklena naprava deaktivirana

Crna Hronika -
Vlasnik vozila otkrio postavljenu bombu i alarmirao policiju pošto je primetio da vozilo nije u položaju u kome je bilo ostavljeno

BEOGRAD – Beogradska policija oko 17.10 časova zatvorila je Ulicu Gospodara Vučića na Vračaru gde je dojavljeno da je pod vozilom postavljena bomba, koju je policija uspela da deaktivira.

Kako portal Kurira nezvanično saznaje vlasnik vozila marke " reno megan" sive boje beogradskih registracija otkrio je postavljenu bombu ispod levog točka i alarmirao policiju pošto je primetio da točak nije bilo u položaju u kome je ostavljen kada je parkirao vozilo.

Na mesto dojave stiglo je više policijskih patrola koje su odmah zatvorile ulicu za saobraćaj, a kontradiverziona ekipa kako javlja reporter Kurira sa mesta događaja započela je oko 17.30 časova pregled vozila i uklanjanje eksplozivne naprave.

Osim policije prema izveštaju reportera Kurira na mestu dojave nalaze se ekipe hitne pomoći i vatrogasci.

Vlasnik je u kratkom razgovoru sa novinarima rekao da ne zna ko mu je podmetnuo bombu, da se nikom nije zamerio, kao i da mu nije poznato ko bi to mogao da uradi i zbog čega.

Inače vozilo je parkirano u blizini Druge ekonomske škole, koja posle izvesnog vremena uz dogovor policije i direktora škole evakuisana iz bezbednosnih razloga.

Preko Tvitera oglasio se i pevač Vlado Georgijev sa komentarom : Kreneš kući, ulica gde živiš zatvorena jer je postavljena bomba...

Ulica je i dalje prema poslednjim informacijama blokirana sa obe strane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track