UKINUTA PRESUDA MIGRANTU KOJI JE SILOVAO SRPSKOG DEČAKA (10): Nije shvatio da je Goran rekao NE?!
Foto: Shuter

Namamio ga u svlačionicu i silovao

UKINUTA PRESUDA MIGRANTU KOJI JE SILOVAO SRPSKOG DEČAKA (10): Nije shvatio da je Goran rekao NE?!

Crna Hronika -

Iračanin koji je na bazenu u Beču silovao 10-godišnjeg dečaka poreklom iz Srbije pravdajući se da je imao jaku potrebu za seksom zbog četvoromesečne apstinencije, ponovo će sesti na optuženičku klupu.

Viši sud ukinuo je presudu od šest godina zatvora i naložio novo suđenje. Mediji prenose da je odbrana uložila žalbu tvrdeći da na sudu nije dokazano da je optuženi Iračanin shvatio da je dečak rekao „ne“?!

Amir A. (20) silovao je dečaka na bazenu u Beču prošlog decembra. On je dečaka ugurao u svlačionicu, zaključao ga, a nakon silovanja vratio se da pliva kao da se ništa nije dogodilo. Dečak se odmah obratio spasiocu na bazenu, koji je obavestio policiju. Mališan je odveden u bolnicu jer su mu konstatovane teške povrede, a Iračanin je uhapšen.

Amiru A. će se ponovo suditi sledeće godine. Do tada će ostati u pritvoru. Dečakova majka Dunja R. rekla je novinarima ispred sudnice da se njen sin i dalje bori sa postraumatskim stresom, da često vrišti i plače i da spava isključivo uz korišćenje lekova.

- Kada je moj sin otišao da se istušira, zločinac ga je pozvao rukom. Goran je pomislio da mu nešto treba, ali ga je ovaj odvukao u kabinu. Vaspitavala sam decu da pomažu drugima. Danas moram da kažem - nažalost - rekla je ona.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track