HOROR U PARAĆINU: Bacio ženu sa terase! U mukama umirala pred sinom!
Foto: Facebook Print Screen

Još jedan stravičan zločin u porodici potresao građane Srbije

HOROR U PARAĆINU: Bacio ženu sa terase! U mukama umirala pred sinom!

Crna Hronika -

Pomračeni um: Gradimir Jocić (49) zverski pretukao i iskasapio suprugu Daliborku (41) i ostavio je da iskrvari naočigled petogodišnjeg deteta

PARAĆIN - Gradimir je brutalno prebio nesrećnu Daliborku, pa ju je nožem sekao po telu i licu, a potom je bacio preko terase u dvorište. Krvarila je i na kraju umrla u mukama, a sve to je dva sata posmatrao njen petogodišnji sin, koji je jaukao i vrištao. Samo je zver mogla ovo da uradi.

Ovako pričaju komšije porodice Jocić nakon stravičnog zločina u selu Vidovu kod Paraćina. Gradimir Jocić (49) uhapšen je posle ubistva supruge Daliborke (41), čije je telo pronađeno juče ujutro u dvorištu njihove kuće.Kako saznajemo, zločin se dogodio juče oko šest sati, a vapaji prestrašenog deteta, koje je posmatralo iskasapljenu majku dok se poslednjim uzdisajima borila za život, privukli su komšije tek dva sata kasnije.- Videla sam Gradimira ujutro u selu. Bio je sav krvav po licu, odeći i rukama. Nije bio agresivan. Teturao se i nerazgovetno mrmljao. Kažu komšije da je pio pivo u seoskoj prodavnici, pa je potom pokušao da ukrade bicikl iz crkvenog dvorišta, ali ga je crkvenjak sprečio. Govorio je da se tukao s prolaznicima i da je zato krvav. Niko nije mogao da posumnja da je počinio zločin. Celo selo je kasnije zakukalo pred užasnim prizorom u njegovom dvorištu - ispričala je komšinica Milena Marković.- Posle svađe, Gradimir je najpre brutalno prebio Daliborku. Potom je počeo da je kasapi nožem. U besu ne samo što je izbo nožem Daliborku po licu i telu da bi iskrvarila već joj je nožem sekao i kosu. Ali ni to mu nije bilo dovojno. Bacio ju je s terase, s nekoliko metara visine, u dvorište i tu ostavio da umire pred detetom - priča sagovornik istrage.Policija je u međuvremenu pronašla u selu ubicu i uhapsila ga.- Jocić je pokazivao vidne znake pijanstva, što je kasnije i analizom krvi potvrđeno. Vajkao se da je imao prekid svesti i da se ne seća šta je radio u prethodna dva sata. Nije priznao da je nasmrt pretukao suprugu Daliborku, već je tvrdio da je neko i njega tukao, ali ne zna ko. Da li je kasnije pio u seoskoj prodavnici i okrvavljen šetao ulicom da obezbedi alibi, utvrdićemo detaljnijom istragom - kaže naš sagovornik.Nesrećni petogodišnjak F., sin Daliborke iz prethodnog braka, trenutno je zbrinut u Centru za socijalni rad u Paraćinu.

TROSTRUKO UBISTVO Masakr u Kraljevu PREMINULA I TREĆA ŽRTVA, UBICA SE BRANI ĆUTANJEMMilanka Aleksić (73) iz sela Jarčujaka, koju je sekirom teško povredila ćerka Slavica, preminula je juče ujutro, potvrdili su u bolnici u Kraljevu. Milanka je dovezena u bolnicu s rasečenom glavom i polovinom mozga, jer je deo ostao u sobi porodične kuće gde je nekoliko sati pre toga ubijena.Na nju je sekirom nasrnula njena ćerka Slavica Lazić Aleksić (51) i teško je povredila. Slavica je prethodno te noći najpre sekirom na spavanju ubila svog oca Predraga (75), a potom i brata Slavoljuba Aleksića (55).Osumnjičena se na saslušanju i kod sudije branila ćutanjem.- Slavici je određen pritvor do 30 dana - rečeno je juče u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.Slavica Aleksić Lazić pokazivala je znake psihičke neuračunljivosti i neposredno posle zločina. Kako je potvrdio izvor iz istrage, bila je vrlo nestabilna i konfuzna dok je priznavala zločin i tvrdila da ih je sve pobila, ali i dok je predavala sekiru kojom je izvršila ubistvo. Ona je kasnije, verovatno po savetu branioca, zaćutala i svoju odbranu ćutanjem ponovila i juče na saslušanju u tužilaštvu i Višem sudu. Sahrana njenih žrtva zakazana je za danas na lokalnom groblju u selu Jarčujaku.

Komšija RajićSAMO LUDAK MOŽE TO DA URADIImam loše iskustvo s Gradimirom. Pomagao sam mu oko nekih poslova u dvorištu, a on umesto da mi plati, napio se i izbacio me rečima: „Da te ne vidim u avliji.“ Znam da je penzionisan u Švajcarskoj kao psihički bolesnik. Iako je bio stalno pod terapijom, uz lekove je pio i alkohol. Samo tako lud čovek može da počini ovakav zločin - kaže komšija Miroljub Rajić.

Zločin u Beloj CrkviUBICI MAJKE PRETI 10 GODINADraganu Šepecanu (39) iz Bele Crkve, koji je 25. oktobra u dvorištu porodične kuće u Ulici Vojske Jugoslavije ubio majku Vesnu (61), nakon saslušanja u Višem tužilaštvu u Pančevu, određen je pritvor od 30 dana, kako ne bi uticao na svedoke. Ukoliko se dokaže da je Dragan ubio majku udarcem sekirom u glavu, preti mu zatvorska kazna od 10 godina.

Venčali se u januaruMEŠTANI: LEPO SU ŽIVELIDaliborka i Grade zabavljali su se tri-četiri godine i svoju vezu su u januaru ove godine krunisali brakom.- Ona za sobom ima još dva braka i troje dece, od kojih je jedno dečak koji je prisustvovao zločinu - pričaju meštani ovog sela.Gradimir je gastarbajter iz Švajcarske i ima dve ćerke iz prvog braka, koje žive u inostranstvu.- Njih dvoje su se lepo slagali. Nije bilo svađe, putovali su, išli na more. Gradimir je uplatio za nova kola. Planirali su nešto da grade jer im je dan pre zločina stigao kamion pun cigli i cementa. Daliborka je radila u komunalnom preduzeću, ali se oblačila i ponašala kao dama - pričaju komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track