UŽASAN ZLOČIN U PARAĆINU: Naterao dete (5) da gleda majčinu smrt!
Foto: Privatna Arhiva

Novi detalji

UŽASAN ZLOČIN U PARAĆINU: Naterao dete (5) da gleda majčinu smrt!

Crna Hronika -

Gradimir Jocić zverski prebio suprugu pa probudio njenog sina da vidi kako umire

PARAĆIN - Daliborka Jocić (41) iz Donjeg Vidova kod Paraćina umrla je u teškim mukama od nagnječenja lobanje prouzrokovanog udarcima ruku, nogu i tvrdim predmetom - nezvanični su prvi rezultati obdukcije.

Daliborku je u četvrtak ujutro u porodičnoj kući zverski pretukao njen suprug Gradimir (49) i izbacio je preko terase sa prvog sprata u dvorište.

- Posle zločina Gradimir se presvukao i, još krvavih ruku, probudio petogodišnjeg pastorka, Daliborkinog sina iz prethodnog braka. Dete je ostavio da gleda kako mu majka umire, a on je otišao u seosku prodavnicu, gde je kupio alkohol - kaže izvor iz istrage.

Plač preplašenog deteta čule su komšije i pohitale da mu pomognu. Ugledale su pretučenu Daliborku u lokvi krvi, koja je tekla iz nekoliko rana na telu koje joj je Gradimir naneo nožem.

S krvavim nožem pod kaputom Gradimir je šetao selom, pio i svađao se s meštanima, ali je, srećom, uhapšen pre nego što je još nekog ozledio.Gradimiru je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo.R. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track