DVA HAPŠENJA: Droga u Jagodini, pištolj u Ćupriji
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Osumnjičenima pritvor do 30 dana i zadržavanje do 48 sati

DVA HAPŠENJA: Droga u Jagodini, pištolj u Ćupriji

Crna Hronika -

JAGODINA - Policijska uprava u Jagodini, saopštila je danas, da je u Jagodini uhapšen V.S (34) zbog droge, a u Ćupriji S.K (26) zbog oružja.

V.S je određen pritvor do 30 dana a S.K zadržavanje do 48 sati."Prilikom pretresa stana V.S u Jagodini pripadnici MUP pronašli su 436 grama sasušene biljne materije nalik na marihuanu i dve digitalne vagice", stoji u saopštenju i dodaje da je "pretres izvršen po nareddbi Višeg suda u Jagodini"."Droga je bila spakovana u više paketića".

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo "nedozvoljena proizvodnja i stavljenje u promet opojnih droga V.S je određen pritvor do 30 dana", navodi se u saopštenju.S.K su pripadnici MUP Ćuprije uhapsili "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija".

"Policijski službenici su prilikom pregleda vozila S.K pronašli skriven pištolj sa kojeg je odstranjen fabrički broj. Osumnjičeni je pokušao da pobegne, ali ga je policija stigla i uhapsila", navodi se u saopštenju.S.K je, po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Paraćinu, određeno zadržavanje do 48 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja