POGODILA GA SAČMA U LICE: Mladić ranjen u lovu kod Donje Trepče stabilno
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Čeka se operacija kod maksilofacialnog hirurga

POGODILA GA SAČMA U LICE: Mladić ranjen u lovu kod Donje Trepče stabilno

Crna Hronika -

ČAČAK - Zdrastveno stanje mladića D.M. koje je u nedelju ranjen sačmom u predelu lica, prilikom lova u Donjoj Trepči, je stabilno, izjavila je portparol Opšte bolnice u Čačku Biljane Kočović.

"Nakon lekarske opservacije mladić je primljen na odeljenje otorinolaringologije i obaviće se manja intervencija kod maksilofacialnog hirurga. Rane su površinske i pacijent je van životne opasnosti", rekla je Kočović.

Upravnik lovišta Bratislav Bojović, kaže za Glas zapadne Srbije da ne zna detalje događaja, dodajući da je istraga u toku.

"Policija je obavila uviđaj, očekujemo više detalja", istakao je Bojović.Ovo nije prvi slučaj da tokom lovne sezone u Donjoj Trepči, neko bude ranjen.

Tokom vikenda u Čajetini su nepoznate osobe ranile šest volova na livadi, čiji je vlasnik Ilija Ljubović.

"U subotu oko 7:00 sati čuo sam pucnjeve u blizini moje kuće. Mislio sam da su lovci, budući da je lovna sezona počela. Kada sam primetio da su se volovi uznemirili, potrčao sam prema stadu i ugledao da mi je šest volova ranjeno po butovima i plećkama, od kojih sam četiri dao momentalno na klanje.

Šteta je velika, više od 8.000 evra.

Nemam predstavu koje to uradio i zašto", rekao je Ljubović iz Sirogojna.Policija i danas obavlja uviđaj i utvrđuje detalje ovog događaja.

( Tanjug/Glas zapadne Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track