POSLE 9 SATI POTRAGE PRONAŠLI JE OTAC I BRAT Devojka (24) teško povređena posle sletanja kod Zmajeva
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Izgubila kontrolu nad vozilom

POSLE 9 SATI POTRAGE PRONAŠLI JE OTAC I BRAT Devojka (24) teško povređena posle sletanja kod Zmajeva

Crna Hronika -

ZMAJEVO - Danijela Lela Babić (24) iz Zmajeva, zadobila je teške telesne povrede opasne po život, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Zmajeva, kada je svojim automobilom iz neutvrđenih razloga izgubila kontrolu i sletela u jendek pored puta.

- Devojka je zadobila višestruke teške telesne povrede opasne po život. Pacijentkinja se nalazi u Intezivnoj jediniciUrgentnog centra, životno ugrožena i pod stalnim nadzorom lekara – kaže Jelena Jurišin, portparol KC Vojvodina.

Kako saznajemo, Danijela radi na jednoj benzinskoj pumpi u Novom Sadu, gde je počela pre desetak dana.

- U ponedeljak je radila drugu smenu, a nakon završene smene u 20 časova, radila je popis. Nakon završenogpopisa, oko 21 sat krenula je u porodičnoj kuću u Zmajevu. Šta se dogodilo tačno nap utu, niko ne zna, zašto je onazavršila u kanalu dubokom dva metra – kaže za naš list, jedan meštanin Zmajeva.

TEŠKA NESREĆA KOD NOVOG SADA: Devojka automobilom sletela u jarak kod Kisača

S obzirom da se uvek posle posla vraćala kući, otac Stevan, majka Rada I brat David su se uznemirili što je nema,iako su znali da te večeri imaju popis.

- Nakon što se majka čula sa par koleginica koje su potvrdile da je popis završen i da je Danijela oko devet krenulakući, porodica se jako uznemirila. Otac i brat su nešto posle dva sata krneuli putem kuda ona vozi. Mrak je bio, a tajdeo puta ne osvetljen, zastajali su, gledali ali ništa nisu videli. Kada je svanulo, oko 6 sati, zastajući uz put, primetilisu u kanalu smrskani automobile. Ni tada nisu znali da je njen, već su izašli da vide o čemu se radi – saznajemo odmeštanina.

Kad su prišli, imali su šta da vide, auto je bio prevrnut na krovu, a na zadnjem sedištu, odnosno kriovu uunutrašnjem delu auta, bila je skupčana Danijela.

- Brat je mislio da nije živa. Dozivao je i ona je u jednom trenutku nešto rekla, što ni oni nisu shvatili. Ubrzo je stiglaHitna pomoć, koja je devojku prebacila u urgentni centar. Pored silnih povreda, Danijela je I promrzla s obzirom daje skoro devet sati bila u jarku – dodaje naš izvor.

S. Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track