Najnovije vesti

DRAMATIČNO Dikićev brat: Bati je loše, ima cirozu jetre i smršao je čak 20 kilograma
Foto: Shutterstock

Brat uhapšenog generala Dikića za Kurir

DRAMATIČNO Dikićev brat: Bati je loše, ima cirozu jetre i smršao je čak 20 kilograma

Crna Hronika

On je iz dana u dan sve slabiji, postao je senka od čoveka. Svi parametri su mu veoma loši, šećer mu je 3,7, a pritisak 90 sa 60

PODGORICA - Lekari koji su u pritvoru u Crnoj Gori pregledali Bratislava Dikića tvrde da je on u veoma lošem stanju. Pored ciroze jetre, koja mu je konstatovana pregledom, ima uvećanje limfnih žlezda, a smršao je i dvadesetak kilograma. Ovo za Kurir tvrdi njegov rođeni brat Dragan Dikić.

- Ovo su sve pregledom ustanovili crnogorski lekari ove nedelje. On je iz dana u dan sve slabiji, postao je senka od čoveka. Svi parametri su mu veoma loši, šećer mu je 3,7, a pritisak 90 sa 60.

Pored toga, bojim se da je ponovo uznapredovala njegova osnovna bolest, pošto su mu se na rukama pojavile izrasline kakve su mu ranije uklonili lekari u Nišu. Inače, njegova osnovna bolest je karcinom jezika i jednjaka i on je zbog toga operisan dva puta u Nišu i na VMA u Beogradu - rekao je Dikić.Njegov advokat Milan Petrović je zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja zatražio dolazak srpskih lekara u Crnu Goru.Podsetimo, bivši komandant Žandarmerije Bratislav Dikić uhapšen je 16. oktobra, na dan izbora u Crnoj Gori, pod sumnjom da je izvršio krivično delo terorizma u pokušaju.S. V.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...