POSLE PUCNJAVE IZ AUTOMOBILA: Još se traga za ubicama iz Jagodine
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

Policija na nogama

POSLE PUCNJAVE IZ AUTOMOBILA: Još se traga za ubicama iz Jagodine

Crna Hronika -

JAGODINA - Policija i pravosudni organi Jagodine intenzivno tragaju za jednim ili više lica koja su u ponedeljak uveče ubila I.J. (46) i ranila još dva lica.

Ubica nije pronađen, a nema ni novih detalja o ubistvu niti o motivima, izjavio je jutros zamenik višeg javnog tužioca u Jagodini Miomir Vasić. Da policija intenzivno traga za "izvršiocima" ubistva, potvrdila je jutros i portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

I.J. je, u ponedeljak u 23 sata ubijen u Ulici Milana Mijalkovića u Jagodini, a dvojica muškaraca ranjena i leče se na odelenjima hirurgije i ortopedije Opšte bolnice u Jagodini i čuva ih policija. Na njih je na ulici, iz vozila, pucano iz vatrenog oružja, rekla je ranije Cvetić. Pucnjava se dogodila u Ulici Milana Mijalkovića, oko 50 metara od Fakulteta pedagoških nauka.

I.J. (46), koji ima "debeo policijski i sudski dosije" preminuo je odmah posle ranjavanja a ranjeni S.P. (43) i J.J. (26) su prevezeni u bolnicu sa povredom kolena i nadlaktice.

Stanari zgrade i gosti lokalne kafane ispred koje se to godilo, izjavili su da su čuli više ispeljnih metaka, i da ubijeni, "dok su ga stavljani u kombi da ga prevezu u bolnicu, nije davao znake života".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track