NAGODILA SE ZA USLOVNU KAZNU: Bulatova žena sa maskom u sudu!
Foto: Nebojša Mandić

Potpisala sporazum o krivici

NAGODILA SE ZA USLOVNU KAZNU: Bulatova žena sa maskom u sudu!

Crna Hronika -

Marija Bulat priznala da su dva grama kokaina bila njena i odmah osuđena na uslovnu kaznu, juče se skrivala od novinara

BEOGRAD - Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata, juče je osuđena u Višem sudu u Beogradu zbog posedovanja kokaina na kaznu zatvora od tri meseca, koja neće biti izvršena ukoliko u roku od godinu dana ne izvrši novo krivično delo.Marija je inače u sud došla sa hirurškom maskom i šalom preko lica i žurnim korakom ušla u zgradu u Katanićevoj ulici, spuštajući glavu i krijući se od novinara.Portparol suda Bojana Stanković potvrdila je da je sudija za prethodni postupak prihvatio sporazum o priznanju krivice, koji je Bulatova žena ranije sklopila s tužilaštvom.- Nakon održanog ročišta sudija za prethodni postupak je doneo presudu kojom je prihvatio sporazum i Mariju Bulat oglasio krivom zbog izvršenja krivičnog dela neovlašćenog držanja opojnih droga i izrekao joj uslovnu osudu - potvrdila je Bojana Stanković.- Dobrovoljno sam priznala i pristala na sporazum, niko me nije primorao da potpišem - rekla je, kako nezvanično saznajemo, Marija Bulat sudiji.

Prvo negirali krivicu... Marija i Marko Bulat
Prvo negirali krivicu... Marija i Marko Bulat

Bulatova žena, koja je posle hapšenja u velikoj policijskoj akciji „Cunami“ demantovala da je privođena u trenutku kada je od dilera kupila oko dva grama kokaina, i juče je pokušala da se sakrije od novinara i foto-reportera. Ona je 15 minuta pre ročišta pristigla u Katanićevu ulicu u društvu ćerkice iz prvog braka i još jedne žene. Maskirana hirurškom maskom, kapom, kapuljačom i šalom, najpre je pokušala da uđe na službeni ulaz, ali ju je sudska straža vratila. Nakon toga navukla je šal visoko preko hirurške maske.Podsetimo, Marija Bulat uhapšena je 11. septembra, tokom velike policijske akcije „Cunami“, zbog kupovine dva grama kokaina. Navodno, inspektori su pratili dvojicu dilera koji su u njeno poštansko sanduče ubacili paketić sa oko dva grama droge. Sačekali su da vide ko je kupac i tada je Bulatova supruga privedena.- Zbog sumnje da je posedovala drogu, ona je privedena, ali nije joj određen pritvor, već je puštena na slobodu. Krivična prijava ipak je podneta, ali u redovnom postupku - ispričao je ranije naš sagovornik upućen u istragu.

Marko BulatOVO JE PLAĆENA KAMPANJA!Pre nego što se pojavila informacija o sklapanju sporazuma sa Višim sudom, Marko Bulat je tvrdio da osobe iz prošlosti nameštaju njegovoj supruzi.- To je nešto plaćeno još pre godinu i po, kampanja protiv moje supruge od nekog iz njene prošlosti. Taj neko nije mogao da prihvati da se u njenom životu pojavio neko bolji i lepši - pričao je za medije Bulat i navodio da je povezivanje njega s narkoticima veća naučna fantastika nego „Ratovi zvezda“, čiji je veliki fan.

Jelena Spasić - Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja