Najnovije vesti

PEVAČICA GRUPE FLEJM UBILA SE LEKOVIMA: Glorija pronađena mrtva na Floridi
Foto: Printscreen Fb

Samoubistvo u Americi

PEVAČICA GRUPE FLEJM UBILA SE LEKOVIMA: Glorija pronađena mrtva na Floridi

Crna Hronika

Glorija Sangare pronađena mrtva u svom stanu na Floridi, poznata Srpkinja i ranije imala psihičkih problema

PALM BIČ GARDENS - Glorija Sangare, nekadašnja pevačica popularne beogradske pop grupe Flejm, izvršila je samoubistvo u Palm Bič Gardensu na Floridi, gde već godinama živi. Kako saznajemo, Glorija se ubila velikom dozom lekova.
- Nesrećna žena popila je šaku lekova i od toga preminula u stanu u kom je živela na Floridi. Sumnja se da se ubila jer je imala psihičkih problema. Glorija je najverovatnija patila od depresije, s kojom nije uspela da se izbori. Njena porodica još uvek nije stigla na Floridu kako bi preuzela telo, tako da se i dalje ne zna gde će i kada biti sahranjena - kaže naš izvor iz istrage.

Nova veza

Glorija je 13. novembra na svom Fejsbuk profilu ostavila dva statusa. Prvi glasi: „Ha-ha-ha problemi“, uz komentar da se oseća fantastično, dok u drugom statusu piše „Pa ovo je ha-ha-ha hit“. Takođe, nesrećna žena je u nedelju 13. novembra na istoj društvenoj mreži objavila da je stupila u emotivnu vezu sa izvesnim B. T. Od tada se nije oglašavala na internetu.

Podsetimo, Glorija je i ranije pokušala da izvrši samoubistvo. Ona je u julu 2006. nameravala da skoči sa prozora svog stana u beogradskom naselju Cerak. Policija i ekipa Hitne pomoći su, nakon dugog razgovora, uspeli da ubede Gloriju da siđe sa prozora.

Inače, bivša pevačica grupe Flejm i pre 10 godina je bila u depresiji. Psihički se loše osećala nakon što su se u novinama pojavile njene fotografije na kojima oralno zadovoljava jednog mladića, koji je njihov seksualni odnos snimio kamerom mobilnog telefona.

Suđenje Lainoviću

- Glorija je tada pominjana i na suđenju za ubistvo Branislava Lainovića zvanog Dugi. Jedan od svedoka ispričao je na suđenju da je Lainović sat vremena pre ubistva sedeo u Glorijinom društvu u jednom kafiću na Senjaku. Sve to je veoma loše uticalo na pevačicino mentalno zdravlje - podseća naš izvor.

Flejm bio popularan
KONKURENCIJA MODELSICAMA

Flejm je osnovan devedesetih godina i bio je glavna konkurencija grupi Models, čije su članice važile za najzgodnije i najatraktivnije Srpkinje. Među članicama Flejma isticala se meleskinja Glorija Sangare, koja je bila vrlo upečatljiva. Grupa se nije dugo zadržala na estradi, pa je Glorija odlučila da sreću potraži u inostranstvu i preselila se na Floridu. Grupa Flejm najpoznatija je po pesmi „Pučina“, koja je devedesetih bila megahit.

 


Marija Ivanov

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...