NOVOSAĐANKA IZREŠETANA GREŠKOM: Popila metak umesto momka, pucač nije video metu!

Istraga pucnjave u Novom Sadu

NOVOSAĐANKA IZREŠETANA GREŠKOM: Popila metak umesto momka, pucač nije video metu!

Crna Hronika -

Teodora Kaćanski, koja je izrešetana u džipu, pred pucnjavu sela za volan, njen momak Nenad izašao iz vozila

NOVI SAD - Fitnes instruktorka Teodora Kaćanski (30), koja je preksinoć izrešetana u Novom Sadu, najverovatnije je slučajna meta napadača.Kako Kurir saznaje, Teodora je sela za volan džipa svog momka Nenada Stevića (38), koji je nekoliko trenutaka ranije izašao iz vozila. Devojka je u kritičnom stanju, a policija traga za napadačem.

Mesto napada... Policijski uviđaj u naselju Telep
Mesto napada... Policijski uviđaj u naselju Telep

Opomena momku

Pokušaj ubistva dogodio se u subotu uveče, kad su Teodora i Nenad došli džipom na ugao Varadinske ulice i Somborskog bulevara, u naselju Telep.- Nenad je parkirao džip preko puta zgrade u kojoj žive i izašao ostavivši upaljene migavce. Krenuo je prema zgradi, a Teodora je sa suvozačevog mesta prešla na vozačevo. Onda se iz žbunja pojavio napadač i ispalio nekoliko hitaca u nju - kaže naš izvor iz istrage i dodaje:- Ona očigledno nije bila meta napadača. Ili je slučajna žrtva zbog zamene mesta u džipu, ili je poslužila kao upozorenje momku.Sagovornik Kurira kaže da o Nenadu kruže razne priče, za razliku od Teodore, za koju postoje samo reči hvale.- Nenad je navodno blizak kriminalnim krugovima. Priča se da ima firmu za obezbeđenje, lanac marketa, da se bavi zelenašenjem. Dovodio se u vezu i s auto-mafijom. On je kupio kompletan sprat. Sam je finansirao video-nadzor u zgradi. Džip „rendž rover „ uzeo je na lizing - kaže izvor.Druži se s policajcimaKako saznajemo, Nenad je najviše vremena provodio s nekadašnjim policajcima, među kojima je Goran Kovačić, zvani Goranac.- Kovačević je bio u zatvoru zbog droge. Takođe, Stević se druži s Daliborom Bogdanovićem zvanim Boća, koji je u Upravnom odboru FK Vojvodina, na koga je pre dve godine pucao Jovan Kecman u jednoj kafani. Da je Boća dobar prijatelj s momkom upucane devojke, potvrđuje i njegov dolazak na mesto napada kada se obavljao uviđaj - saznaje Kurir.

Opljačkao kladionicuNENADOV SINOVAC UHAPŠENNenadov sinovac Dejan pre mesec i po dana uhapšen je nekoliko minuta nakon razbojništva u kladionici u centru Novog Sada.- On i još jedan pljačkaš upali su usred dana u kladionicu, pretukli radnika i odneli nekoliko hiljada dinara. Dejan je seo u taksi - kaže naš izvor.

Nevine žrtveSTRADALE ŽENE ŽESTOKIH MOMAKAfebruar 2015 - Ivana B. (32) iz Ledinaca teško je ranjena u Sremskoj Kamenici kada je na automobil „pasat“, za čijim je volanom bila nepoznata osoba, ispaljeno nekoliko hitaca iz „kalašnjikova“. Sumnja se da su napadači verovali da je za volanom „pasata“ zapravo Ivanin suprug Lj. B.februar 2015 - Jasmina Opačić, supruga vođe „veterničkog klana“ Nenada Opačića, ubijena je u Novom Sadu zajedno sa suprugom kada su maskirani napadači ispalili više hitaca na njih.

Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track