SPASAVALI JE HELIKOPTEROM: Srpkinja (31) teško povređena u nesreći na putu Venecija- Padova
Foto: Ap 22 3 2016

Iznenada izgubila kontrolu na vozilom

SPASAVALI JE HELIKOPTEROM: Srpkinja (31) teško povređena u nesreći na putu Venecija- Padova

Crna Hronika -

VENECIJA - B. M. (31), poreklom iz Srbije teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu popodne desila na auto - putu Venecija - Padova, kada su se na izlazu sa auto - puta sudarila dva automobila.

Nesreća se desila u smeru ka Milanu, a zbog težine povreda Srpkinje angažovan je i helikopter, kojim je prevezena do bolnice.

- Sudarili su se automobili italijanskih i beogradskih registracija. Žena, poreklom iz Srbije sa prebivalištem u gradu Faenci u pokrajini Ravena, zadobila je višestruke povred od kojih je najozbiljnija povreda glave. Kako je saobraćaj na auto - putu bio u prekidu, ona je helikopterom prevezena u bolnicu. Letelica je morala da sleti na sred puta kako bi preuzela povređenu devojku - prenose italijanski mediji.

Do nesreće je došlo kada je B. M., koja je bila za volanom "opela", krećući se u levoj traci, iznenada izgubila kontrolu i levim točkom udarila u betonsku ogradu auto - puta.

- Kada je točak udario u zid, automobil je odleteo na sredinu puta. Tada je naišao drugi automobil i udario u "opel". Nakon nesreće stali su i drugi vozači kako bi pomogli nesrećnoj devojci - pišu italijanski mediji.

(M. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track