DVOJE POGINULIH: Vozio BMW 200 na sat, zakucao se u traktor
Foto: Privatna Arhiva

Muškarac i devojka poginuli u stravičnom sudaru

DVOJE POGINULIH: Vozio BMW 200 na sat, zakucao se u traktor

Crna Hronika -

Do udesa je došlo u nedelju uveče, kada se BMW X5 zakucao u prikolicu traktora za čijim volanom je bio Dejan T. (31)

VRŠAC - Ilija Lopardija (65) i Sonja Rakić (25) (na fotografiji), oboje iz Novog Sada, poginuli su u saobraćajnoj nesreći na putu Alibunar-Vršac. U nesreći su povređeni Danica Rakić (53), Sonjina majka, kao i Ognjen Rakić (21), Sonjin brat.Do udesa je došlo u nedelju uveče, kada se BMW X5 zakucao u prikolicu traktora za čijim volanom je bio Dejan T. (31).

- Ilija Lopardija vozio je BMW, dok je Sonja sedela iza njega. Danica je bila na mestu suvozača, a Ognjen je sedeo pored Sonje. Udarac je bio toliko jak da je automobil bio potpuno smrskan, zbog čega su vatrogasci morali da seku krov kako bi izvukli nastradale - kaže naš izvor iz istrage.

Povređeni: Sonjina majka Danica (53) i brat  Ognjen (21) Rakić
Povređeni: Sonjina majka Danica (53) i brat Ognjen (21) Rakić

Uzrok tragedije najverovatnije je neprilagođena brzina.- Bila sam na putu Alibunar-Vršac kad me je obišao beli BMW X5. Bukvalno je projurio pored mene, čini mi se da je vozio 200 na sat. Nedugo zatim, kod mosta, na izlazu iz Vlajkovca, u smeru ka Pavlišu, zakucao se u traktor - kaže očevidac nesreće.Povređeni Danica i Ognjen zbrinuti su u Urgentnom centru u Novom Sadu.- Žena je puštena na kućno lečenje, dok je mladić zadržan na odeljenju ortopedije - rekli su iz novosadskog UC.S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja