NOVOSAĐANKA UPUCANA UMESTO DEČKA I DALJE KRITIČNO: Teodora se lavovski bori za život
Foto: Facebook

Potvrda iz Kliničkog centra Vojvodine

NOVOSAĐANKA UPUCANA UMESTO DEČKA I DALJE KRITIČNO: Teodora se lavovski bori za život

Crna Hronika -

Novosađanka Teodora Kaćanski (30), teško povređena u subotu u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep, nije podlegla povredama, potvrdila je za Kurir Jelena Jurišin, portparol Kliničkog centra Vojvodine.

Jurišin je informaciju da je Teodora kritično Kuriru potvrdila oko 11 časova pošto se preko beogradskih medija prvo pronela vest da je 30-godišnja Novosađanka podlegla povredama.

Podsetimo, Teodora Kaćanski (30), teško je povređena u subotu u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep. Maskirani muškarac je pucao u vozačev deo "rendž rovera" beogradskih tablica, a u tom trenutku je tu sedela Teodora. Zbog toga se veruje da je namera bila da se likvidira njen momak.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Tome u prilog ide i činjenica da je devojka samo nekoliko trenutaka pre nego što će odjeknuti pet hitaca sa suvozačevog mesta prešla na sedište za vozača, ne izlazeći iz vozila. Njen momak je izašao da ode do stana na spratu kako bi nešto kratko obavio. Ona je nameravala da preparkira kola i zbog toga se premestila.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja