PLEJBOJEVA ZEČICA U BEKSTVU Majka: Moja ćerka je nevina, a blate je!

Slučaj bekstva bivše misice

PLEJBOJEVA ZEČICA U BEKSTVU Majka: Moja ćerka je nevina, a blate je!

Crna Hronika -

Tošićeva je uhapšena u policijskoj akciji „Lutka“ kao članica organizovane kriminalne grupe a kasnije je optužena za likvidacije, otmice, pranje novca i dilovanje narkotika

BEOGRAD - Majka bivše mis BiH i Plejbojeve zečice Slobodanke Bobe Tošić, koja je osuđena na dve i po godine zatvora jer je učestvovala u pokušaju likvidacije Đorđa Ždrala a sada je u bekstvu, ispričala je za bosanske medije da vrlo teško podnosi sve što se dešava, pogotovo nakon pojave informacije da je locirana u Srbiji.Tošićeva je uhapšena u policijskoj akciji „Lutka“ kao članica organizovane kriminalne grupe a kasnije je optužena za likvidacije, otmice, pranje novca i dilovanje narkotika. Sud u BiH je pravosnažno osudio bivšu misicu ovog leta na dve i po godine zatvora zbog učešća u pokušaju ubistva Ždrala i pripadnosti organizaciji Darka Eleza.

- Kažu mediji da je locirana u Srbiji, pa šta to znači? Ona 11 godina ima srpsko državljanstvo. Pišu da su to potvrdili iz Ministarstva pravde, a ja o pravdi neću ni da govorim. Potvrdili su presudu, a ne znaju ni šta su potvrdili. Pitam se šta je skrivila - ispričala je ona za bosanske medije.N. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track