ATENTAT NA BEKA Maja Adrovac: Nisam kriva, oslobodite me
Foto: Aleksandar Jovanović

Apelacioni sud razmatra presudu

ATENTAT NA BEKA Maja Adrovac: Nisam kriva, oslobodite me

Crna Hronika -

Jedini razlog zbog kog je postupak vođen jeste njen biološki trag na čauri. Međutim, veštak je rekao da to ne znači da je ona bila u direktnom kontaktu sa čaurama, rekao je njen advokat Katančević.

BEOGRAD - Apelacioni sud juče je razmatrao žalbu Višeg tužilaštva na presudu kojom je Maja Adrovac oslobođena optužbi da je pomagala u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka 14. novembra 2014.Žalba juče nije pročitana, ali je, prema nezvaničnim informacijama, tužilaštvo u njoj zatražilo da presuda bude ukinuta ili da Maja Adrovac bude osuđena. S druge strane, Adrovac je preko advokata Momčila Minića i Dalibora Katančevića zatražila da se ona odbije kao neosnovana i da Apelacioni sud potvrdi oslobađajuću presudu.

- Žalba je neutemeljena i zasniva se na neistinitim tvrdnjama. Jedini razlog zbog kog je postupak vođen jeste njen biološki trag na čauri. Međutim, veštak je rekao da to ne znači da je ona bila u direktnom kontaktu sa čaurama - rekao je njen advokat Katančević.Maja Adrovac, kojoj se sudilo zbog sumnje da je ubici pomogla tako što mu je omogućila da nabavi municiju, juče se samo kratko izjasnila da se u potpunosti slaže sa advokatima.J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track