VUKA PRESREĆU NA ULICI: Je l’ Marjanović ubio Jelenu?!
Foto: Privatna Arhiva, Promo

Krimi-seriju poistovećuju sa zločinom u Borči

VUKA PRESREĆU NA ULICI: Je l’ Marjanović ubio Jelenu?!

Crna Hronika -

Vuku Kostiću na ulici postavljaju ovo pitanje jer se njegov šef Marjanović u seriji i porodica ubijene pevačice isto prezivaju

BEOGRAD - Vuče, da li je Marjanović ubio devojku? Kada ćeš rešiti slučaj? Cela Srbija danima prati tvoju istragu, ko je ubica?

Ovim i sličnim pitanjima fanovi serije „Ubice moga oca“ gotovo svakodnevno saleću glumca Vuka Kostića. On igra glavnog junaka, inspektora Aleksandra Jakovljevića, a jedan od nekoliko osumnjičenih za zločin je i njegov šef Predrag Marjanović (igra ga Tihomir Stanić), koji se preziva kao i članovi porodice ubijene pevačice Jelene!

- Neverovatno je koliko se, igrom slučaja, ova serija poklapa sa zločinom u Borči, pa su gledaoci počeli sve češće da ovaj krimić poistovećuju sa ubistvom Jelene Marjanović. Mnoge stvari su se tu poklopile, od ubistva devojke, komplikovane istrage, nekoliko potencijalno osumnjičenih osoba, ali bez dokaza, pa do velikog interesovanja javnosti, umešanosti politike i estrade - kaže osoba bliska junacima ove serije i dodaje:Opet Marjanović- Čak se i šef policije preziva Marjanović, a znamo svi koliko puta su se Marjanovići iz Borče poslednjih meseci našli na naslovnim stranama.On objašnjava da su glumci, a naročito Vuk Kostić, pod opsadom ne samo novinara nego i običnih ljudi, koji ih presreću sa raznim pitanjima.- Sada se došlo i do zločina u Borči! Ipak, vrhunac se dogodio pre nekoliko dana kada su Vuku dobacili na ulici: „Je l‘ ubica Marjanović?“, aludirajući i na njegovog šefa iz serije, ali i na porodicu ubijene zvezde „Granda“ - kaže naš sagovornik.Vuk „rešava“ i Borču?Kurir je juče najavio da će ova serija dobiti nastavak na RTS i da će u drugoj sezoni inspektor Jakovljević u deset novih epizoda tražiti ubicu pevačice i da će ovaj serijal biti inspirisan tragično stradalom Jelenom Marjanović.Glumci Vuk Kostić i Tihomir Stanić juče nisu bili dostupni našim novinarima.

Pravi Marjanovići... Jelenin dever Miloš, muž Zoran i svekar Vladimir
Pravi Marjanovići... Jelenin dever Miloš, muž Zoran i svekar Vladimir

SLIČNOSTI BORČE I SERIJEBrutalno ubijene devojkeTela Jelene Marjanović i Milice Despotović nađena su u poljuObe devojke udarene u glavu tupim predmetomOružje kojim su devojke ubijene nije pronađenoIma više osumnjičenih, ali ubica još nije otkrivenU seriji umešani i političari, u Borči političari dolazili na seanse kod Jelenine svekrve nadrilekarke

Istraga tapka u mestuOSAM MESECI OD ZLOČINAJelena Marjanović Krsmanović (33) nestala je 2. aprila na nasipu u Borči, u naselju Crvenka. Njeno telo pronađeno je dan kasnije u kanalu pored nasipa sa teškim povredama na glavi. Nekoliko stotina policajaca saslušalo je na desetine svedoka i osoba za koje se sumnjalo da bi mogle da budu u vezi sa ovom zločinom, ali do sada nije bilo osumnjičenih. U policiji su saslušavani i Marjanovići, Jelenin muž Zoran, svekar Vladimir, dever Miloš i sverkva Zorica.

Ekipa kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track