KURIR TV TROJE UHAPŠENO ZBOG NARKOTIKA: Zaplenjeno kilogram i po marihuane, otkrivena laboratorija
Foto: MUP Srbije

KURIR TV TROJE UHAPŠENO ZBOG NARKOTIKA: Zaplenjeno kilogram i po marihuane, otkrivena laboratorija

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su, u tri odvojene akcije tri osobe, pronašli laboratoriju za uzgajanje marihuane i zaplenili više od 1,5 kilograma ove opojne droge.

Policija u prvoj akciji uhapsila K.A.(36) i prilikom pretresa, kod njega pronašla oko 35 grama marihuane, saopšteno je iz MUP-a.

U drugoj akciji, uhapšen je D.N. (53), a policija je prilikom pretresa stana i podruma pronašla laboratoriju za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima sa pratećom opremom.

Pronađeno je 265 stabljika marihuane, 280 grama marihuane, 0,5 grama heroina, bočica sa oko 10 mililitara metadona, električna vagica sa tragovima marihuane, kao i 9 plastičnih posuda sa kanabisovim uljem.

Prilikom hapšenja Č.B. (24), u trećoj akciji, policija je pretresom stana pronašla oko kilogram i 200 grama marihuane, 14 tableta ekstazia, oko tri grama kokaina, dva grama MDMA i digitalnu vagu za precizno merenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja stavljanje u promet opojnih droga.Ukupna vrednost zaplenjene robe u sve tri akcije procenjuje se na oko 3,3 miliona dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track