PANČEVO: Zaplenjeno 650 litara goriva i tona duvana
Foto: MUP Srbije

PANČEVO: Zaplenjeno 650 litara goriva i tona duvana

Crna Hronika -

PANČEVO - Pančevačka policija zaplenila je više od tone duvana i oko 650 litara naftnih derivata i podnela više krivičnih prijava.

Kako se navodi u saopštenju, prilikom pretesa na više lokacija na području Kovina, policija je pronašla i oduzela više od 1.000 kilograma sušenog duvana u listu. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe, protiv dvojice muškaraca od 29 i 49 godina iz okoline Kovina, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Smederevu.

Foto: MUP
Foto: MUP

Policija je prilikom kontrole putničkog vozila u Vršcu pronašla više od 50 kilograma rezanog duvana. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda protiv muškarca (28) iz Vršca, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Vršcu.

Foto: MUP
Foto: MUP

Na putu Kovačica - Pančevo u kombi vozilu, kojim je upravljao muškarac (34) pronađena su naftni derivati, bez porekla.Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja