STRAVIČNO! SRPSKI HANIBAL: Cimeru pojeo lice zbog CECE I KARLEUŠE!
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

Užasni detalji zločina u zatvoru u Novoj Skeli

STRAVIČNO! SRPSKI HANIBAL: Cimeru pojeo lice zbog CECE I KARLEUŠE!

Crna Hronika -

Saznajte šokantne detalje kako je osuđenik Marko Jovanović (27) zaklao Ramiza Šarića i iščupao mu jezik!

BEOGRAD - Osuđenik Marko Jovanović (27), dvostruki ubica iz Niša, koji je u ćeliji zatvora u Padinskoj skeli zaklao cimera Ramiza Šarića (34), isekao ga je najpre žiletom od uveta do uveta, iščupao mu jezik, a potom mu odgrizao deo lica, izvršio je stravičan zločin zbog svađe oko muzike, saznaje Kurir iz izvora iz istrage!

Monstrum se, kako naš izvor dodaje, ni tu nije zaustavio, već je krvlju koja je šikljala iz vrata cimera po zidovima ćelije koju su delili dva meseca ispisao imena „Ceca i Jeca“.Ljudožder u ćeliji- Prema prvim rezultatima istrage, motiv napada Jovanovića u noći između utorka i srede bio je to što mu se nije dopadala muzika koju je Šarić puštao u ćeliji! Zbog toga pretpostavljamo da su imena koja je ispisao zapravo imena pevačica Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše - otkriva naš sagovornik.On objašnjava da je prizor koji su zatvorski stražari opisali bio stravičan kad su došli do ćelije smrti tokom redovnog jutarnjeg brojanja osuđenika.- Jovanović je mirno sedeo na svom krevetu, iako su pod i zidovi bili potpuno poprskani krvlju ubijenog Ramiza Šarića, koji je ležao na podu, prerezanog vrata. Nije pokazivao nikakve emocije. Prokomentarisao je samo da ne treba da se opterećuju jer je „Šarić nebitan lik koji nije zaslužio da živi“ - otkriva izvor Kurira i dodaje da su posle ove strahote mnogi Jovanovića uporedili sa zloglasnim Hanibalom Lektorom, psihopatom i ljudožderom, likom iz filma „Kad jaganjci utihnu“.

OVAKO JE KARLEUŠA REAGOVALA ZBOG SRPSKOG HANIBALA: Ne želim da živim u Srbiji!Naš sagovornik objašnjava da zatvorenici imaju pravo na korišćenje žileta zbog održavanja lične higijene.- Iz plastičnog „bika“ izvukao je žilet i ubio Šarića, koji je služio kaznu od skoro pet godina zbog nekoliko razbojništava.Marko Jovanović, podsetimo, u kazneno-popravnom zavodu u Beogradu bio je na odsluženju kazne od 40 godina zbog toga što je 31. oktobra 2010. nožem ubio bivšu devojku Danijelu Jovanović (27), a potom i njenog komšiju Aleksandra Kitanovića (31), za kog je verovao da je njen novi dečko.Ubica je priveden u Više tužilaštvo na saslušanje, posle čega je prebačen u CZ u pritvor.Psiho mrtav hladan- Bio je mrtav hladan, ali nije iznosio odbranu jer je rekao da se psihički ne oseća dobro, već je samo tražio da ga vratimo u zatvor u kojem je i počinio zločin - kaže izvor Kurira iz istrage.

Na suđenju za ubistvo devojke 2010.PRAVIO SE LUD, GLEDAO U JEDNU TAČKUMarko Jovanović je 2010. godine tokom suđenja za ubistvo bivše devojke Danijele Jovanović i njenog komšije Aleksandra Kitanovića pokušavao da se izvuče glumeći neuračunljivost da bi mu umesto kazne bila izrečena mera obaveznog čuvanja i lečenja u psihijatrijskoj ustanovi.Tokom čitavog glavnog pretresa gledao je u jednu tačku ispred sebe, ne dajući bilo kakve signale da je svestan gde se nalazi. Kad je pozvan da iznese svoju odbranu, takođe se ponašao iracionalno govoreći da čuje krike neke devojčice. Međutim, odao se prilikom izricanja kazne, jer kad je predsednik veća sudija Mirko Drašković saopštio da je dobio 40 godina zatvora, Jovanović se cimnuo i pogledao direktno u njega.M. M.

Porodica ubijene DanijeleSO NA NEZARASLU RANU PORODICE Porodica svirepo ubijene devojke više ne živi u stanu u Ulici Majakovskog, u kojem se zločin dogodio. Njihove komšije su nam kazale da su se ubrzo nakon ubistva odselile. Jedan od njihovih prijatelja zamolio je da ih ne uznemiravamo jer, kako je kazao, ovo što se desilo im je kao so na nezaraslu ranu.

Pročitajte zašto je cimeru pojeo deo tela jer mu se nisu dopadale neke pesme koje je slušao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track