NASILJE U SREMSKOJ MITROVICI: Ošišao i našamarao poznanika zbog duga
Foto: Privatna Arhiva

Nezapamćeno zlostavljanje

NASILJE U SREMSKOJ MITROVICI: Ošišao i našamarao poznanika zbog duga

Crna Hronika -

Ugostitelj i vlasnik kafića pokušao je da naplati novac od poznanika, kog je zaključao u svom lokalu i satima ga mučio, da bi mu na kraju isekao kosu

SREMSKA MITROVICA - Srđan B. (25) iz Sremske Mitrovice uhapšen je zbog sumnje da je nekoliko sati zlostavljao, mučio i na kraju ošišao poznanika P. J. (21) i naneo mu lakše telesne povrede. Protiv osumnjičenog podneta je krivična prijava, a sumnja se da je motiv zločina bio neraščićen dug.Kako nezvanično saznajemo, Srđan B. i njegova žrtva P. J. poznaju se neko vreme, a mučenje se dogodilo u kafiću osumnjičenog.- Srđan B. je povređenog mladića zvao da dođe kod njega u kafić da porazgovaraju. Kad je P. J. stigao, zaključao ga je i počeo s maltretiranjem. Najpre ga je verbalno napao, a potom mu je udario nekoliko šamara. Prema njegovoj priči, P. J. mu je dugovao novac. Šikaniranje je trajalo neko vreme, a potom je uzeo makaze i ošišao ga - objasnio je izvor Kurira.On dodaje da je šišanjem Srđan B. verovatno želeo da pokaže svoju moć nad žrtvom, ali i da mu se baš zbog tog čina stavlja na teren krivično delo zlostavljanja.O celom slučaju obaveštena je policija, koja je obavila uviđaj, a povređenom P. J. lekari su konstatovali lakše telesne povrede.Nakon isteka zadržavanja, vlasnik kafića će biti sproveden u prostorije nadležnog tužilaštva na saslušanje.

SkandalMALOLETNIK REKETIRAO DRUGANovosadska policija uhapsila je juče i jednog maloletnika koji je osumnjičen da je u više navrata od svog vršnjaka iznuđivao novac. On će biti sproveden u odeljenje za maloletnike Višeg suda, gde će biti saslušan.

J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track