(FOTO) ISKRVARIO NA SMRT U VOZILU: Stariji muškarac pronađen mrtav na parkingu u Subotici
Foto: NHK/Kurir

Bio na mestu suvozača

(FOTO) ISKRVARIO NA SMRT U VOZILU: Stariji muškarac pronađen mrtav na parkingu u Subotici

Crna Hronika -

SUBOTICA – Mrtav stariji čovek nađen je danas oko 16 sati, u parkiranom automobilu u ulici Aresenija Čarnojevića, pored broja 71.

Kako Kurir nezvanično saznaje , radi se o muškarcu između 75 i 80 godina, a ne zna se da li je reč o samoubistvu ili je u pitanju ubistvo, odnosno da li je čovek umro od ranjavanja hladnim oružjem, nožem ili pištoljem.

Izvesno je da je nađen na mestu suvozača, sa krvavim stomakom. Kako saznajemo, neko je od komšija video da čovek dugo sedi u crvenom automobilu, starom modelu Pežoa, a kada je nađen već je iskrvario, imao je rane na stomaku, sedište i auto Pežoa su bili krvavi.

Ubrzo je stigla po pozivu komšija policija, konstatovala da je čovek mrtav, a sedeo je na mestu suvozača u automobilu.

Komšije u toj prometnoj ulici, nedaleko od centra Grada, kažu da je su viđali čoveka, da je izlazio iz zgrade broj 72, odmah pored ulaza 71 gde je nađen, na parkingu. Po njihovim rečima uglavnom je bio ozbiljan, i da ima porodicu. Pominju kćerku, ali ne znaju da li je živeo sam i da li je imao suprugu.

Hitna pomoć je bila na mestu događaja, i odnela je telo čoveka za kojeg se ne zna je li izvršio samoubistvo, ili je ubijen, a služba JP Parking odnela je automobil sa mesta, gde je preminuli čovek nađen.

N.H.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track