UBISTVO U NIŠKOJ BANJI: Preminuo i recepcioner teško ranjen u vili
Foto: M. M.

Posle obrta

UBISTVO U NIŠKOJ BANJI: Preminuo i recepcioner teško ranjen u vili

Crna Hronika -

NIŠ - Dejan Jovanović (42) recepcioner u vili „DND“ u Niškoj Banji koji je teško ranjen 5. novembra kada je ubijen njegov poslodavac Dejan Dejančić (51), preminuo je jutros na niškoj Klinici za neurohirurgiju.

- On je imao teške povrede glave zbog kojih je bio u komi. I pored naših napora podlegao je povredama – kazao je Nebojša Stojanović, direktor ove zdravstvene ustanove.

Prema prvim nalazima istrage, sumnjalo se da je Jovanović ubio Dejančića a zatim pucao sebi u glavu naočigled sobarice Milice Dimitrijević (27) za koju se smatralo da je bila u vezi sa poslodavcem. Sumnjalo se da je ljubomora bila motiv krvavog napada jer je Jovanović navodno bio zaljubljen u devojku. Međutim, dalja istraga dovela je do obrta pa je dvadesetak dana kasnije zbog sumnje da je izvršila ubistvo i pokušaj ubistva u saizvršilaštvu, Milica uhapšena.

Pred istražnim organima sobarica je negirala zločin i ostala pri tvrdnji da je Dejan ubio gazdu a zatim pokušao samoubistvo.

Sumnju na nju bacili su biološki tragovi pronadjeni na pištolju kojim je zločin izvršen i prisustvo barutnih čestica na njenoj odeći.

M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja