OVERILI SE: Mladić (29) i maloletnica (17) nađeni mrtvi u stanu!
Foto: Dragan Kadić

U beogradskom naselju Mirijevo overili se drogom

OVERILI SE: Mladić (29) i maloletnica (17) nađeni mrtvi u stanu!

Crna Hronika -

Aleksandar M. (29) i Simona S. (17) najverovatnije se predozirali narkoticima, obdukcija će utvrditi uzrok smrti

BEOGRAD - Aleksandar M. (29) i njegova devojka Simona S. (17) pronađeni su mrtvi u četvrtak u beogradskom naselju Mirijevo. Kako saznajemo, mladić i maloletnica najverovatnije su se predozirali narkoticima, a obdukcija i istraga utvrdiće uzrok smrti.Tela su otkrivena oko 14.45 časova u stanu u Ulici Nikole Doksata na broju 77, za koji se veruje da je pripadao porodici maloletnice. Kako Kurir nezvanično saznaje, prijatelji nastradalih o tragediji su obavestili Hitnu pomoć.- Na njihovim telima nije bilo vidljivih povreda, a na osnovu situacije zatečene u stanu sumnja se da su preminuli usled predoziranja narkoticima - kaže Kurirov izvor blizak istrazi.

Nesreća... Zgrada u Ulici Nikole Doksata na Mirijevu
Nesreća... Zgrada u Ulici Nikole Doksata na Mirijevu

Pili šljivovicuTela mladića i tinejdžerke preneta su na obdukciju.U Mirijevo su juče došli brat i rođaci preminulog mladića. Komšija Zoran rekao je da u nekoliko prethodnih dana u ovom stanu nije bilo galame niti svađe.- Simonida je živela sama u stanu svoje sestre Damjane, koja je nedavno uhapšena i trenutno se nalazi u zatvoru. Devojku sam poslednji put video s dečkom - priča komšija Zoran i nastavlja:

Šok... Brat preminulog Aleksandra
Šok... Brat preminulog Aleksandra

Pravili žurke- Video sam ih pre nekoliko dana, nosili su litar šljivovice. Inače, ona je često tu okupljala razno društvo, mnogo ljudi je prošlo kroz taj stan. Taj istetovirani momak je najčešće dolazio kod nje, valjda joj je bio momak, jednom mi je u dva sata noću lupao na vrata i tražio litar rakije - kaže naš sagovornik.Prema njegovim rečima, žurke u ovom stanu u Ulici Nikole Doksata na Mirijevu bile su svakodnevne.- Često su se čule glasna muzika i galama. Neke komšije su pozivale i policiju, koja je u nekoliko navrata dolazila da ih opomene, upadali su čak i kroz prozor jer nisu hteli da otvore vrata - dodaje komšija.

Komšija: Simonidina sestra je krenula u zatvor i poručila: „Zorane, čuvaj mi sestru“
Komšija: Simonidina sestra je krenula u zatvor i poručila: „Zorane, čuvaj mi sestru“

Kako kaže, bez obzira na tulume koji su se tu odvijali, o pokojnici nema ružnih reči.- Simonida i njena sestra su prema meni bile fine i korektne. Čak mi je njena sestra pre odlaska u zatvor rekla: „Komšija Zorane, čuvaj mi sestru!“ Ne znam šta se devojci dogodilo, pretpostavljam da je droga učinila svoje - tužno zaključuje Zoran.

Marija Ivanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja