MAJKA ODBEGLE MISICE ZA KURIR: Tačno je, Boba je u Beogradu
Foto: Faceboo

Potvrdila naše pisanje

MAJKA ODBEGLE MISICE ZA KURIR: Tačno je, Boba je u Beogradu

Crna Hronika -

Jadranka Tošić tvrdi da Slobodanka nije pobegla iz kućnog pritvora, već da joj je on ukinut pre nego što su zajedno došle u Beograd iz Han Pijeska

BEOGRAD - Majka manekenke Slobodanke Bobe Tošić (30), koja je pravosnažno osuđena na dve i po godine zatvora zbog saučesništva u pokušaju ubistva Đorđa Ždrala, potvrdila je za Kurir da se njena ćerka već nekoliko meseci nalazi u srpskoj prestonici.Za fatalnom lepoticom Interpol je nedavno raspisao i poternicu jer je, kako su lokalni mediji pisali, pobegla iz kućnog pritvora u rodnom Han Pijesku, neposredno pre nego što je trebalo da ode na izdržavanje kazne.PogođenaMeđutim, kako Jadranka Tošić tvrdi, kućni pritvor u kojem se Boba nalazila istekao je 22. septembra 2015. godine dok je ona još bila u BiH.

- Bobi je najpre stigao poziv da se javi u vezi sa dogovorom o izdržavanju kazne, ali je ona zatražila odlaganje iz zdravstvenih razloga. Nakon nedelju dana policija je došla da je traži, ali je ona bila u Sarajevu tog dana. Očigledno naš dopis nisu ni pročitali. Njoj je pritvor ukinut i mogla je da putuje po Bosni nesmetano. Želela sam da primim poziv, ali su policajci rekli da će doći ponovo kad se Boba vrati. Međutim, nikad više nisu došli - priča majka fatalne misice.Tošićevu veoma pogađaju naslovi da je Slobodanka u Srbiju ušla s lažnim papirima i da se krije.- Nas dve smo zajedno prešle granicu jer za njom u tom trenutku nije bila raspisana poternica. Boba je srpski državljanin već 11 godina i samim tim ne podleže izručenju, a ima i srpska dokumenta - kaže Jadranka Tošić.Niko je ne tražiOna napominje da se misica u Beogradu uopšte ne krije, jer je niko i ne traži.- Mojoj ćerki se duša kida, čime je ona ovo zaslužila? Osuđena je na dve i po godine zbog toga što je pet minuta bila s tim Ždralom, a ne zna se sa sigurnošću ni ko je pucao u njega - dodaje Tošićeva.Podsetimo, Tošićeva je uhapšena u policijskoj akciji „Lutka“, zajedno s najkontroverznijom ličnošću bosanskog podzemlja Darkom Elezom, i to zbog likvidacija, otmica, iznuda, dilovanja narkotika i pranja novca. Misica je optužena da je u aprilu 2006, po nagovoru Darka Eleza, svesno namamila vođu suparničkog kriminalnog klana Đorđa Ždrala, kog je Elez želeo da likvidira. Zbog ovoga je osuđena na dve i po godine zatvora, dok je Elez pred Apelacionim sudom u Beogradu oslobođen optužbi za podstrekivanje na ubistvo Ždrala. Tošićeva je tokom postupka negirala krivicu da je učestvovala u pokušaju ubistva.

NezaposlenaBEZ ANGAŽMANABoba Tošić bila je mis fotogeničnosti i Plejbojeva zečica. Kako kaže njena majka, Slobodanka, koja je nekad krasila naslovne strane magazina, sada je nezaposlena.- Kad su je uhapsili, krenula je u Hrvatsku da snima film. Moja Boba je umetnička duša, sada crta, i to joj veoma dobro ide - kaže za kraj majka bivše misice.

Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track