POLICIJA NA KORAK OD UBICE JELENE MARJANOVIĆ: Rođak bio uz nju u trenutku UBISTVA! ČITAJTE U KURIRU!
Foto: Privatna Arhiva

Šokantan obrt u istrazi

POLICIJA NA KORAK OD UBICE JELENE MARJANOVIĆ: Rođak bio uz nju u trenutku UBISTVA! ČITAJTE U KURIRU!

Crna Hronika -

Policija je na korak od rešavanja ubistva koje već više od godinu dana potresa Srbiju, i samo je pitanje dana kada će ubica biti uhapšen!

Novi dokazi do kojih je došla policija jasno ukazuju da je uz Jelenu Marjanović u trenutku ubistva bio jedan njen rođak, koga je odao mobilni telefon! Istražitelji tvrde da su na korak od hapšenja počinioca brutalnog ubistva.

Brutalno ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) uskoro bi moglo da bude rešeno, pošto je policija otkrila novi trag, DNK osobe koja bi mogla da bude ključni dokaz koji vodi do ubice! Osim DNK materijala, kako tvrdi naš sagovornik, analiza baznih stanica pokazala je i da su telefoni jednog člana porodice Marjanović i pevačice „Granda“ u vreme kad se ona već vodila kao nestala bili u blizini, što potvrđuje iskaz misterioznog svedoka! Novi dokazi se pažljivo analiziraju i upoređuju s onima koji su već prikupljeni tokom istrage surovog ubistva.- Ne može se reći da je došlo do obrta u istrazi ubistva, već da se posle devet meseci mozaik misterioznog zločina polako sklapa i da je vrlo izvesno da će analiza svega prikupljenog, uz iskaze pojedinih važnih svedoka, uskoro biti završena. Novi dokazi koji su se pojavili pokazuju da se istraga vodi u pravom smeru - tvrdi sagovornik Kurira.Mozaik zločinaOn ne želi da otkrije da li je osoba čiji je DNK otkriven, prema sumnjama istražitelja, učestvovala u ubistvu pevačice ili eventualno u prikrivanju tragova zločina.- Novi izuzeti DNK je veoma važan za konačno stavljanje lisica na ruke osumnjičenom, ali u interesu istrage ne možemo da otkrivamo da li je to osoba koja će biti uhapšena ili neko ko je krunski svedok onoga što se dogodilo 2. aprila prošle godine - dodaje on.Uništeni tragoviPodsetimo, pevačica Jelena Marjanović nestala je 2. aprila. Njen suprug Zoran, koji je prijavio nestanak, tvrdio je da su zajedno sa ćerkicom Janom otišli na nasip da bi ona trčala i da su je tada poslednji put videli. Telo nesrećne žene policija je pronašla sledećeg prepodneva, u kanalu pored nasipa.Iako se u prvom trenutku verovalo da je Jelena ubijena na tom mestu, obdukcija je pokazala da je njeno telo u vodi bilo samo tri sata i da joj je ubica najverovatnije udarce u glavu, od kojih je i preminula, zadao na nekom drugom mestu.- Pošto je obdukcija bacila novo svetlo na zločin, policija je pretresla kuću u kojoj je živela u Borči, a nekoliko predmeta odneto je na analizu. Policija se tada suočila s problemom, pojedini tragovi bili su izgaženi, pošto je kroz kuću prošao veliki broj ljudi koji su izjavljivali saučešće porodici, a neki od njih i oprani. Međutim, danas se koriste savremenije metode za otkrivanje zločina i zahvaljujući tome hapšenje ubice je samo pitanje dana - kaže sagovornik iz istrage.

Negirao umešanost u ubistvoZADRŽAN SAMO SUPRUG ZORANTokom istrage za ubistvo pevačice Jelene Marjanović policija je saslušala veliki broj meštana Borče, misterioznog biciklistu, ali i članove porodice. U policiji je, međutim, tokom istrage na 48 sati bio zadržan samo njen suprug Zoran.- On je negirao da ima bilo kakve veze s ubistvom. Dokazi koji su u tom trenutku bili u predmetu nisu bili dovoljni da bi on bio osumnjičen i posle isteka policijskog zadržavanja, pušten je na slobodu, a krivična prijava nije podneta - podseća sagovornik iz istrage.

U današnjem magazinu Stars saznajte sve o tajni folk pevačice Stoje! Meštani Perleza tvrde da se njen prvi muž ubio zbog konstantnog pritiska njegovih roditelja koji nisu mogli da podnesu činjenicu da Stoja peva po kafanama.

O ovom i drugim skandalima sa srpske estradne scene čitajte svake srede u poklon magazinu Stars!

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track