SUĐENJE KRALJICI ESTRADNE AUTO-MAFIJE: Želela sam auto kakav ima Goca Božinovska!
Foto: Facebook

Odbrana

SUĐENJE KRALJICI ESTRADNE AUTO-MAFIJE: Želela sam auto kakav ima Goca Božinovska!

Crna Hronika -

Tatjana Mioković navela i da nisu tačni navodi optužnice da je bila član organizovane kriminalne grupe, kao i da nema nikakve veze s pranjem novca i falsifikovanjem dokumenata

BEOGRAD - Tatjana Mioković, koja je posle hapšenja istovremeno s nevenčanim suprugom prozvana kraljicom estradne auto-mafije, izjavila je na suđenju u Specijalnom sudu u Beogradu da nije učestvovala u kupovini i preprodaji skupocenih automobila.

Ona je navela da je tačno da je jedan BMW kupila preko interneta, i to zato što je htela da ima isti automobil kao njena prijateljica, pevačica Gordana Goca Božinovska.- Goca Božinovska je imala BMW koji se meni svideo. Isti takav kupila sam preko interneta i nikakvih problema s njim nije bilo. Platili smo traženu cenu za njega - ispričala je pred sudom Tatjana Mioković, a među prvim svedocima pred sudom o spornom automobilu trebalo bi da svedoči i pevačica.Ona je navela i da nisu tačni navodi optužnice da je bila član organizovane kriminalne grupe, kao i da nema nikakve veze s pranjem novca i falsifikovanjem dokumenata. Miokovićeva je negirala i da je nevenčanom suprugu Zoranu Jankoviću pomagala da ne bude otkriven tako što je vozila ispred njega dok je on vozio ukradene automobile, kako bi ga upozorila ukoliko na putu ima policije.

Miokovićeva je u pritvoru provela skoro dva meseca i na slobodu je puštena pošto je svoju kuću položila kao jemstvo. Sudsko veće juče je prihvatilo predlog branioca njenog nevenčanog supruga, advokata Dragana Palibrka, i Zorana Jankovića iz pritvora pustilo u kućni pritvor uz nanogicu.J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track