Petoro povređenih u karambolu kod Prnjavora
Foto: KURIR

Čudom izvukli živu glavu

Petoro povređenih u karambolu kod Prnjavora

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je vozač "astra" prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u prednji deo "pežoa 206", a potom se od siline udara odbio i udario u "zastavu 101"

ŠABAC - U saobraćajnoj nesreći u mestu Prnjavor, u kojoj je učestvovalo više vozila, pet osoba je teže i lakše povređeno, saopšteno je iz Policijske uprave Šapca.

Udes se dogodio sinoć, oko 22 sata, u ulici Arčibalda Rajsa zbog čega je put Šabac - Loznica za saobraćaj bio zatvoren do jedan sat posle ponoći.

Nesreća se dogodila kada je vozač putničkog vozila "opel astra", novosadskih registarskih tablica, Milan M. (34) prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u prednji deo putničkog vozila "pežo 206", austrijskih registarskih oznaka, kojim je upravljala Snežana P. (42).

Od siline udara vozilo kojim je upravljao Milan M, odbilo se i udarilo u putničko vozilo "zastava 101" kojim je upravljao Rade P. (59) iz Prnjavora.

Tom prilikom vozač "opel astre" Milan M. zadobio je lake telesne povrede, dok je putnik u njegovom vozilu N.M. zadobio teške telesne povrede opasne po život, navedeno je u saopštenju.

Takođe, vozač "zastave 101" zadobio je lakše povrede, njegov putnik teške, a vozač "pežoa" lake telesne povrede. Uviđaj je obavio istražni sudija Osnovnog suda u Šapcu u prisustvu pripadnika saobraćajne policije, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track