Najnovije vesti

KARABINIJERI PRIVELI SRBINA (29): Vozikao se Rimom s lažnom vozačkom
Foto: Ap 22 3 2016

Nosio falsifikovani hrvatski pasoš

KARABINIJERI PRIVELI SRBINA (29): Vozikao se Rimom s lažnom vozačkom

Crna Hronika

Italijanski karabinijeri su priveli državljanina Srbije (29), koji je kod sebe imao falsifikovani hrvatski pasoš, vozačku dozvolu i registarske tablice za automobil.

Kontrolom vozila utvrđeno je da je reč o Srbinu koji je od ranije poznat policiji zbog raznih krivičnih dela. Njega je italijanska policija zaustavila u Rimu, nakon što su primetili da automobil "fijat multipla" austrijskih oznaka kruži gradom, na izgled besciljno.

- U vozilu su bili vozač i suvozač. Vozač je pokazao hrvatska lična dokumenta i austrijska dokumenta za automobil. Kako je policajcima bio sumnjiv, odlučili su da sprovedu detaljnu kontrolu. Tada je utvrđeno da su sva dokumenta falsifikovana - preneli su italijanski mediji.

Nakon što su utvrdili da je reč o Srbinu s lažnim pasošem i ličnom kartom, policajci su ga priveli i pretresli njgeov stan.

- U stanu koji koristi nađena su njegova prava dokumenta. On je uhapšen, ali je ubrzo pušten uz meru obaveznog javljanja policijskoj stanici u Rimu - preneli su italijanski mediji.

(virgilio.it/M. I.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...