BUGARIN ZADRŽAN U POLICIJI Pregazio vozača pred očima supruge i ćerke
Foto: Nebojša Mandić

Druga žrtva lančanih sudara

BUGARIN ZADRŽAN U POLICIJI Pregazio vozača pred očima supruge i ćerke

Crna Hronika -

BEOGRAD - Druga žrtva lančanih sudara koji su se jutros dogodili na nekoliko lokacija duž novosadskog auto-puta je Veselin V. (55) iz Vrbasa, na koga je naletelo vozilo kojim je upravljao bugarski državljanin.

Kako Kurir saznaje, Veselin V. je poginuo na isti način kao i Aleksandar Ć. (30) koji je pregažen u trenutku kada je izašao na kolovoz iz kombija.

Naime, automobilom koji je na putu prvi imao nezgodu upravljala je jedna žena, koja je usled klizavog kolovoza udarila u bankinu. Iza nje u drugom vozilu bio je njen kolega koji se zaustavio da joj pruži pomoć, a potom je za njim naišao Veselin V. koji je u kolima bio sa suprugom i ćerkom.

Prema prvim informacijama sa uviđaja, u trenutku kada je pokušao da zakoči, automobil je proklizao i zaneo se u stranu, a potom se zaustavio po dužini auto-puta. Veselin V. je potom krenuo da izađe iz vozila, kao i njegova žena, da bi u tom trenutku na njih naleteo bugarski državljanin.

Veselin V. je sa teškim povredama opasnim po život prevezen u Urgentni centar, gde je posle nekoliko sati preminuo uprkos borbi lekara da mu spasu život. Njegova žena je zadobila prelom obe noge, dok je ćerka koja je bila na zadnjem sedištu takođe povređena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track