TRAGEDIJA KOD KOSJERIĆA: Vojna kampanjola prikleštila vozača

Ispao iz vozila

TRAGEDIJA KOD KOSJERIĆA: Vojna kampanjola prikleštila vozača

Crna Hronika -

Suvozač iz vojnog vozila zadobio je teške povrede, ali, na sreću, nije životno ugrožen

KOSJERIĆ - Svetozar B. (66) iz Užica poginuo je prekjuče oko 17 sati u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u selu Tubići kod Kosjerića, kad je vojno vozilo „kampanjola“ sletelo s puta i prevrnulo se. U nesreći je teško povređen i njegov suvozač (46).Kako saznajemo, do nesreće je došlo kad je S. B., koji je bio za volanom „kampanjole“, iznenada izgubio kontrolu nad vozilom.

- Svetozar i njegov prijatelj su se spuštali niz uzani i strmi lokalni put u Tubićima. Staro vojno vozilo, koje nije bilo ni registrovano, odjednom je skrenulo s puta i stumbalo se niz livadu. Tokom prevrtanja S. B. je ispao iz vozila, a „kampanjola“ je pala na njega. Bukvalno ga je prikleštila, tako da je nesrećni vozač preminuo na licu mesta - kaže naš izvor iz istrage.Suvozač iz vojnog vozila zadobio je teške povrede, ali, na sreću, nije životno ugrožen.

- Telo poginulog Svetozara B. morali su da izvlače vatrogasci iz Kosjerića. Oni su morali da seku i podižu olupinu kako bi došli do tela. Osnovno tužilaštvo iz Požege naložilo je obdukciju, a policija je obavila uviđaj - dodaje naš sagovornik. Uzrok ove tragedije još nije poznat.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track