SRPSKI NARKO-BOS NA SLOBODI: Trudna devojka izvukla Kufaja iz zatvora
Foto: Printscreen

Odluka suda

SRPSKI NARKO-BOS NA SLOBODI: Trudna devojka izvukla Kufaja iz zatvora

Crna Hronika -

Nekadašnji bokser David Kufaj (24), koji je u januaru uhapšen u Peruu zbog šverca dve tone kokaina, za nekoliko dana postaće otac

Lima - Bivši srpski bokser David Kufaj (24), koji je u januaru uhapšen u Peruu zbog šverca dve tone kokaina, pušten je da se brani sa slobode zahvaljujući njegovoj devojci, koja treba uskoro da se porodi, prenose peruanski mediji.Uprkos zahtevu tužilaštva da ostane u pritvoru, sud je odlučio da Kufaj suđenje dočeka na slobodi.Vanbračna veza- Istražni sudija je procenio da Kufaj ima porodicu u zemlji i da nema opasnosti od bekstva, a i da bi u slučaju da se odluči na taj korak, bio lako lociran - navodi se u medijima i dodaje da je Kufaj pokazao papire koji dokazuju da je zaposlen u Peruu.Kako se navodi u medijima, odluka je doneta još prošlog vikenda, a Kufaju je podršku dala i nevenčana supruga.- Pojavila se tridesetčetvorogodišnja devojka koja tvrdi da je od prošle godine u ljubavnoj vezi sa srpskim bokserom. U pismu koje je ona poslala navodi se da su u vezi od maja 2016, kao i da žive zajedno. Kao dokaz, dostavila je broj njegovog pasoša i navela da njihov odnos smatra vanbračnom zajednicom - pišu mediji.Devojka, čiji se identitet ne otkriva iz bezbednosnih razloga, otkrila je da će Kufaj postati otac.

Rekord... Zaplenjeni kokain
Rekord... Zaplenjeni kokain

Rodiće mu ćerku

- Naša ćerkica će biti rođena za nekoliko dana, a mi ćemo živeti zajedno u Truhilju - navela je Kufajeva supruga.Kako smo ranije pisali, dokumenta našeg državljanina otkrivena su u kući koja je pripadala Hoseu Karlosu Uljonu Rohasu, drugom osumnjičenom za šverc kokaina u teglama švargle. Mediji su Kufaja označili kao glavnog organizatora pošiljke vredne 174 miliona američkih dolara, koja je trebalo da bude isporučena u Evropu.J. I.

FOTO: Renzo Salazar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track